Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRZA AKCIJA

VIDEO Buktinja kod Dubrovnika: Pretakali gorivo pa izazvali požar? Izgorjeli gliseri, skuteri, kombi, automobil...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je buknuo u četvrtak popodne u Rijeci dubrovačkoj izgorjelo je sedam plovila i dva vozila, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci.

Na području Mirinova je buknuo požar, a gorjelo je nekoliko automobila i plovila. Dojavu o požaru vatrgasci su primili u 15 sati, a u intervenciji je sudjelovalo pet vozila i jedno plovilo s ukupno 13 vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgorjelo 1600 hektara VIDEO Požar kod Trogira zasad pod kontrolom, vatrogascima pomažu i iz zraka. Vjetar okrenuo na jugo: "U trenu može promijeniti smjer vatre"

Požar je planuo na kopnu i prenio se na more, a lokaliziran je i stavljen pod kontrolu oko 15:40 sati, kazao je za Dnevnik.hr zapovjednik JVP Dubrovnik Stjepko Krilanović.

Kad je vatra zahvatila jednu od brodica, nju je netko odvezao, no ona je krenula dalje i kao buktinja zapalila druge brodove. Što je uzrok požara, zasad je nepoznato, istaknuo je Krilanović. 

Utvrdit će ga policija nakon što bude završen očevid i kad bude dovršena istraga.



Neslužbeno, kako piše Dubrovački dnevnik, došlo je do iskrenja agregata uslijed pretakanja goriva. Prvo je planuo kombi, nakon njega automobil pa gliseri i skuteri na moru što je prouzrokovalo veliku materijalnu štetu, a privremeno je bio zatvoren promet magistralom kroz Staru Mokošicu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene