Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi napad na strance

Policija objavila detalje napada na strane turiste u Splitu, očevici kazali: "Trčali su za njima i vikali im da su majmuni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko muškaraca u nedjelju je oko 23 sata u splitskoj ulici Dražanac napalo skupinu stranih državljana.

Očevidac, državljanin Velike Britanije (61) pokušao je spriječiti sukob. Netko ga je ošamario. Nakon toga mu je pozlilo pa je prevezen u splitsku bolnicu odakle je brzo izašao jer je odbio daljnje liječenje. 

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu VIDEO Stižu reakcije iz Irana nakon napada, sve je komentirao i izraelski ministar: "Slabo" Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

"Policijski službenici su obavili razgovore sa dva strana državljanina, Francuzima (22, 24) koji su odbili liječničku pomoć. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija provodi intenzivno krim-istraživanje", kazali su u splitskoj policiji. 

Indexu se javila svjedokinja događaja. Kaže da je vidjela "dečka tamne boje kože kako s društvom trči", a za njima "desetak njih u crnim majicama". Ovi u crnim majicama vikali su tim dečkima da su "majmuni" te ih gađali bocama.

Ovime se nastavlja niz nemilih događaja u Splitu. Prije nekoliko dana muškarac je Norvežanki slomio nos da prije nje uđe u taksi, Francuzu su nasred ulice odgrizli komad uha, bilo je nekoliko ubadanja nožem... Hoće li se nadležne službe ozbiljnije posvetiti prevenciji da do ovakvih incidenata ne dođe, ostaje da se vidi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene