Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

OČEVID U TIJEKU

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba smrtno stradala, dvije ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj nesreći kod Šibenika poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, javila je policija. Trenutačno je obustavljen promet Jadranskom magistralom između Šibenskog mosta i Vodica.

Iz PU šibensko-kninske kazali su da je u jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D8, nedaleko od skretanja za Jadriju, jedna osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Po dokončanju očevida bit će poznato više detalja.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Iz HGSS-a su nakon nsereće javili kako su dobili informaciju da je u vozilu bila i četvrta osoba, koju policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. "Na terenu su HGSS Stanica Šibenik s petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalom osobom. Vjerujemo da je osoba nakon doživljenog šoka otišla u nepoznatom pravcu", naveli su iz HGSS-a.

No, kasnije su objavili da su dobili provjerenu informaciju kako ipak nije bilo četvrte osobe pa je potraga prekinuta. 

Nesreća se dogodila oko 7 ujutro između Šibenskog mosta i Vodica, kod skretanja za Jadriju. Oko 8 sati zatvorena je državna cesta D8, a promet je preusmjeren na državnu cestu D27 Gaćeleze/Benkovac.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene