Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo potkrovlje

VIDEO Vatrogasci izašli na teren: Nevrijeme pogodilo Zagreb, grom udario i zapalio kuću u Sesvetama

Zapalila se kuća u Sesvetama u Ulici Mirka Viriusa nakon udara groma.

Uslijed nevremena koje je u utorak navečer pogodilo dijelove Zagreba u Sesvetama je grom udario u kuću i zapalio je

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

Zapovijednik JVP Zagreb, Siniša Jembrih, rekao je za DNEVNIK.hr da je na terenu bio velik broj vatrogasaca zbog mnogo materijala koji je u kući.

"Požar krovišta, ugašen je i vrši se dogašivanje. Dosta ima materijala pa smo puno ljudi poslali da to izvade van", rekao je Jembrih.

U intervenciji je sudjelovalo pet vozila i 17 vatrogasaca vatrogasne postaje Dubrava te četiri vozila i 15 vatrogasaca DVD-a Sesvete.

Čitatelj je za DNEVNIK.hr rekao da su svi ukućani dobro: ''Potkrovlje je izgorjelo. Imam dojavu da je bilo puno smeća u potkrovlju".

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su dobili dojavu oko 20:45 sati o požaru na krovištu kuće. "Utvrđuju se okolnosti događaji. Zasad nemamo informaciju o ozlijeđenim osobama", rekli su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene