Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo potkrovlje

VIDEO Vatrogasci izašli na teren: Nevrijeme pogodilo Zagreb, grom udario i zapalio kuću u Sesvetama

Zapalila se kuća u Sesvetama u Ulici Mirka Viriusa nakon udara groma.

Uslijed nevremena koje je u utorak navečer pogodilo dijelove Zagreba u Sesvetama je grom udario u kuću i zapalio je

Pročitajte i ovo Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

Zapovijednik JVP Zagreb, Siniša Jembrih, rekao je za DNEVNIK.hr da je na terenu bio velik broj vatrogasaca zbog mnogo materijala koji je u kući.

"Požar krovišta, ugašen je i vrši se dogašivanje. Dosta ima materijala pa smo puno ljudi poslali da to izvade van", rekao je Jembrih.

U intervenciji je sudjelovalo pet vozila i 17 vatrogasaca vatrogasne postaje Dubrava te četiri vozila i 15 vatrogasaca DVD-a Sesvete.

Čitatelj je za DNEVNIK.hr rekao da su svi ukućani dobro: ''Potkrovlje je izgorjelo. Imam dojavu da je bilo puno smeća u potkrovlju".

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su dobili dojavu oko 20:45 sati o požaru na krovištu kuće. "Utvrđuju se okolnosti događaji. Zasad nemamo informaciju o ozlijeđenim osobama", rekli su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene