Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kraju i potonula

Drama u Malom Lošinju: Zapalila se talijanska jahta, vatrogasci se gotovo dva sata borili s plamenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motorna jahta dužine 11,6 metara jutros se zapalila u centru Malog Lošinja.

Ukupno 13 vatrogasaca s vatrom se borilo gotovo dva sata. Nakon što je požar lokaliziran, jahta je iz luke otegljena je na sigurno mjesto zbog opasnosti od eksplozije, širenja požara i dima.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

Plovilo talijanske zastave je nakon gašenja požara zbog oštećenja potonulo, a uzrok i materijalna šteta će biti poznati nakon očevida.

Ljudskih žrtava nije bilo, a nema opasnosti ni od onečišćenja mora.

Voditelj smjene JVP Mali Lošinj rekao je da je policija dojavu o požaru dobila 10:27 sati te je na teren izašlo navalno vozilo s posadom od tri vatrogasca. ''Dolaskom na mjesto događanja utvrđeno da se radi o motornoj jahti dužine oko 12 metara, koja gori otvorenim plamenom iz strojarnice,djela oplate i kokpita'', rekao je.

Pri ovoj intervenciji na kraju je sudjelovalo 14 vatrogasaca i to sedam iz JVP Grada Mali Lošinj i sedam iz DVD Mali Lošinj
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene