Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar tri auta i dva motocikla

Otkriveni detalji nesreće istarskog župana: Fabrizio Radin skrivio prometnu u kojoj su ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je sudjelovao istarski župan Fabrizio Radin.

Objavljeni su detalji prometne nesreće u kojoj je u nedjelju oko 13 sati sudjelovao istarski župan Fabrizio Radin. Policija ne navodi imena, ali sama Istarska županija je u nedjelju objavila kako je župan sudjelovao u nesreći.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Policija navodi kako se nesreća se dogodila kada je 61-godišnji muškarac upravljao automobilom marke Suzuki iz smjera Bala prema Rovinju. Oduzeo je prednost i sudario se s Golfom kojim je iz smjera Rovinja upravljao 19-godišnjak.

Od siline udarca Golf se nekontrolirano kretao lijevom trakom, a tada su naišla i dva motocikla. Izbjegavajući sudar s Golfom, 25-godišnji vozač Yamahe skrenuo je udesno i motociklom pao na zemlju, a Golf se zatim sudario s motociklom KTM, kojim je upravljao 20-godišnjak.

Motocikl se odbio i u klizanju udario u automobil Citroen kojim je iz smjera Bala upravljao 22-godišnjak. Vozač KTM-a sletio je s ceste i pao na travu, dok se Golf zaustavio udarivši u granje.

Zbog zadobivenih ozljeda 20-godišnji motociklist je prevezen u Opću bolnicu Pula gdje je zadržan na liječenju, a težina njegovih ozljeda još nije poznata. Lakše su ozlijeđeni i 25-godišnji motociklist i 22-godišnji vozač Citroena koji su upućeni na kućnu njegu.

O nesreći su iz Istarske županije kazali da je župan ozlijeđenima poželio brz oporavak te da nije vozio pod utjecajem alkohola. Vozio je privatni automobil.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene