Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeno nekoliko stanova

EKSPLOZIJI U KARLOVCU PRETHODILO UBOJSTVO Muškarac ženu ubio sjekirom, on teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u tragediji koja se danas oko 14 sati dogodila u središtu Karlovca.

Isprva se vjerovalo da je žena poginula u eksploziji, no kako neslužbeno doznajemo, eksploziji je prethodilo ubojstvo. Riječ je o bračnom paru. Muškarac je ženu prema neslužbenim informacijama ubio sjekirom.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Karlovcu - 3 TEŠKO OZLIJEĐEN MLADIĆ Poznat uzrok eksplozije u Karlovcu, policija objavila detalje: Plamen je sukljao sedam metara u zrak Ilustracija Uzrok nepoznat FOTO/VIDEO Velika eksplozija u centru Karlovca: Izbio požar, jedna je osoba ozlijeđena

Na mjestu događaja neslužbeno se doznaje kako je u stanu eksplodirala plinska boca. Od djelatnika Hitne pomoći doznaje se kako je ozlijeđeni muškarac s teškim opekotinama prevezen u karlovačku bolnicu.

Službenih podataka o tome je li ugroza potpuno prošla još nema, štoviše, djelatnici karlovačke Javne vatrogasne postrojbe i sat vremena nakon eksplozije užurbano interveniraju.

Pročelnik karlovačkog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje Martin Barić rekao je Hini kako nema potrebe za koordiniranjem većeg broja interventnih službi, a Goran Franković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe, izjavio je kako je nakon eksplozije došlo do požara koji je lokaliziran te nema opasnosti od širenja požara na okolne stanove.

Štefica Bradač, vlasnica susjednog stana, izjavila je kako je njezin stan u eksploziji potpuno uništen, kao i još tri stana, dok je peti oštećen. (Hina/D.I./I.Č.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene