Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplovili pa nestali

Završena potraga za Česima iz Vira: Živi su i dovedeni brodom Lučke kapetanije na rivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju navečer, poslije 20 sati, policija je zaprimila dojavu o dvojici stranih državljana s Vira koji su isplovili tijekom poslijepodneva i nestali. Pronađeni su u ponedjeljak.

Nakon cjelonoćne potrage brodovima policije i Lučke kapetanije te od jutra i zrakoplova Hrvatske vojske, pronađeni su Česi čiji je nestanak prijavljen sinoć oko 20 sati.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Obojica su živa i dovedena na virsku rivu s brodom Lučke kapetanije pa ih sada pregledava medicinski tim iz Hitne pomoći radi utvrđivanja zdravstvenog stanja.

Državljani Češke Republike, 80-godišnjak i 74-godišnjak, na malenom su se kaiću s vanbrodskim motorom iz naselja Prezida sinoć oko 17 sati uputili na more, a nakon prijave zabrinute supruge o njihovu nestanku organizirana je potraga koja je sretno završila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene