Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZROK JOŠ NEPOZNAT

Policija se oglasila o tragediji u Bjelovaru, kada su u požaru vikendice poginula dva mladića: Isključen je tehnički uzrok izbijanja vatre, slijedi obdukcija

Dvije su osobe smrtno stradale u požaru koji je izbio na vikendici u Bjelovaru u noći sa subote na nedjelju.

U naselju Puričani u Bjelovaru izbio je požar na vikendici tijekom noći sa subote na nedjelju. U požaru su dvije osobe poginule, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Zapalio se auto na Trešnjevki Očevid u tijeku Burna noć: U jednoj zagrebačkoj četvrti zapalila su se tri automobila, policija izvijestila o ozlijeđenima Plamen na trajektu u Biogradu Drama u Dalmaciji Otkriveno zašto se zapalio trajekt u Biogradu: Vatrogasci su se satima borili s vatrom

Očevidom požara rukovodila je zamjenica ŽDO-a u Bjelovaru Larisa Kerekeš, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Očevidom je utvrđeno da je isključen tehnički uzrok nastanka ovog požara dok će se daljnjim vještačenjem utvrditi centar i uzrok požara.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, u utorak će se obaviti obdukcija nad tijelima stradalih osoba kao i njihova identifikacija, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Poginula dvojica mladića

Portal Bjelovar.live piše, ne pozivajući se na izvor, da su smrtno stradala dva mladića u dvadesetim godinama.

Davor Đalog, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar u razgovoru s reporterom Domagojem Mikićem u Vijestima Nove TV kazao je: "Požar je zatečen u razbuktaloj fazi s djelomično urušenim krovom odnosno dijelom gornjokatne konstrukcije tog vikend objekta".

"To je vikendica, jasno je bilo što je - vjerojatno se pilo, nije se pazilo i što treba se paziti, što se drugo ima reći?", pita se Nikola iz Bjelovara.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene