Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HTIO SKOČITI S OGRADE

Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se u srijedu ispred trgovačkog centra Meridijan 16 u zagrebačkom kvartu Gračani. Rabijatni muškarac automobilom se zabio u ulazna vrata centra. Prije dolaska policije, pokušao je skočiti s ograde parkirališta.

Incident u šoping centru u Gračanima u srijedu oko podneva uključivao je više zaposlenika tog centra. Razgovarali smo s djelatnicom DM-a koja je u trenutku fizičkog obračuna bila na poslu i sve vidjela. ''Ušao je prvo u ljekarnu. Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga kod našeg izloga. Nakon toga je tehničar pobjegao natrag u ljekarnu i zatvorio se'', opisala nam je djelatnica.

Nakon što su pozvali policiju, kaže nam, nasrnuo je i na svoju suprugu, koja radi u jednoj trgovini u ovom centru.

''Nakon što je izašao van, isprva smo mislili da ide po oružje. Zatvorili smo sve jer smo se uplašili'', kazala je uzrujana djelatnica. Prije nego što je došla policija, počinitelj si je dvaput pokušao oduzeti život. ''Nije surađivao, pokušao si je oduzeti život. Htio je skočiti s ograde, prvo ispred ulaza, a kasnije na parkingu kod stepenica gdje su ga zaštitari uhvatili i držali sve dok nije došla policija'', prepričava djelatnica za DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na području Novog Marofa Upao u školu pa vrijeđao i prijetio, od ravnateljice tražio da otpusti jednog djelatnika

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Incident u Vinkovcima: 71-godišnji muškarac vatrenim oružjem napao i ozlijedio 53-godišnju ženu

Kaže kako je mjesto gdje se dogodio incident miran kvart. ''Čovjek uopće ne očekuje tako nešto. Iz vedra neba je doletio'', ispričala je djelatnica.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su dobili dojavu u 12:40 sati i da još utvrđuju sve okolnosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene