Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frontalni sudar

DORH objavio detalje teške nesreće u tunelu "Sveti Ilija": Snimka nadzorne kamere predana policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DORH je objavio detalje teške prometne nesreće u tunelu ''Sv. Ilija''u kojoj je jedna osoba preminula u bolnici, a druga je teško ozlijeđena.

Nesreća se dogodila u nedjelju u 18,11 sati u tunelu Sveti Ilija na cesti D-76.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti

Priopćenje DORH-a prenosimo u cijelosti:

"Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se na način da je vozač (1994.) upravljao osobnim vozilom marke BMW iz smjera Makarske u smjeru Imotskog i u jednom je trenutku svojim osobnim vozilom prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo osobno vozilo marke Citroen C4 kojim je upravljao vozač (1967.) iz smjera Imotskog u smjeru Makarske.

Vozilima Hitne medicinske pomoći vozači su prevezeni u Klinički bolnički centar Split gdje je vozač osobnog vozila marke BMW preminuo u 20,30 sati, dok je vozač osobnog vozila Citroen C4 zadobio teške i po život opasne ozljede te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split.

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Splitu izdao je usmeni nalog za izuzimanje krvi i urina od sudionika ove prometne nesreće te je uz to određena obdukcija mrtvog tijela vozača.

Na mjestu događaja tunel je pod video nadzorom te je nakon izvršenog uvida u snimku video zapis predan policijskim službenicima Policijske postaje Makarska", naveli su u priopćenju.

Aktualno Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić, Lino Červar (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija 1/6 >>

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene