Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kafić i danas radi

Novi detalji mučnog ubojstva u Rijeci: "I konobar i jedan gost su skočili kad ju je uhvatio za vrat"

Ni policija ni Županijsko državno odvjetništvo u ponedjeljak se ne oglašavaju o slučaju strašnog ubojstva u riječkom kafiću. No zato cure neslužbene informacije.

"Kriminalističko istraživanje je u tijeku", sve je što je tijekom ponedjeljka rekla policija o stravičnom ubojstvu u riječkom kafiću. U nedjelju je muškarac nasrnuo na ženu, navodno je udarao rukama i nogama i toliko je teško ozlijedio da joj Hitna pomoć koja je brzo stigla, nažalost, nije mogla pomoći. I iskusni istražitelji koji su stigli na mjesto zločina ostali su u šoku.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, a o cijelom događaju u ponedjeljak se još nije oglasio ni ŽDO. Za to vrijeme cure neslužbeni detalji slučaja. Konobar koji je svjedočio užasu navodno je u stanju šoka, sinoć mu je pružena psihološka pomoć, a još se ne može vratiti se na posao. Njegov kolega iz kafića preko puta ispričao je da nije čuo buku već da je primijetio kola Hitne pomoći. Mislio je da je nekome pozlilo. No tek kad se približio, shvatio je da nije Hitna zbog toga došla. Kolegu je, kaže, pokušao utješiti.

Gosti kafića u šoku

"Koliko god sam mogao, ali on je mladi dečko, od tek 20 godina, i to ga je strašno pogodilo. Ne znam kako bih se ja postavio u takvoj situaciji", ispričao je konobar iz susjednog kafića Novom listu.

A vlasnik jednog dd susjednih kafića je za Dnevnik Nove TV dodao da mu ježao što nije bilo poziva upomoć.

"Nekih ljudi koji su bili u tom objektu. Da su vrisnuli samo 'upomoć', ja bih došao. Vjerujem da bi se još netko našao da dođe i i sigurno bi pomogli", rekao je Alen Lisac

Gosti kafića koji je i danas otvoren su u šoku. 

"Ma strašno. Ne mogu vjerovati. Nisam sinoć mogla doći sebi, ovo je strašno što se događa", rekla je Milka.

"Poznavao sam ga. Nažalost, eto dogodilo se to. Tko zna što mu se prelomilo u glavi u tom momentu", pita se Velimir.

Jedan od gostiju za Novi list je rekao da je znao osumnjičenog s Korza, na kojem je pjevajući zarađivao novac.

"Nije pjevao nego urlao. Znao je odjednom imati svakakve ispade. Nije mi jasno što je radio s tom starijom ženom u društvu. Grozno je to što se dogodilo", rekao je muškarac i dodao da zna i gospođu koja je medijima ispričala kako je osumnjičeni nasrnuo na žrtvu.

A upravo se ona kasnije, također piše Novi list, sjetila još detalja slučaja. 

"I konobar i jedan gost su skočili kad ju je uhvatio za vrat, ali je on jednostavno bio prejak. Pokušali su ga spriječiti, ali, koliko sam mogla vidjeti, jednog od njih je ogrebao po ruci i ozlijedio ga. I danas mi nije jasno što je njemu bilo, što mu je to u trenutku došlo", ispričala je. 

Osumnjičeni je, navodno, prije ubojstva gol trčao gradom. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene