Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

Darko Kovačević Daruvarac Audijem sletio s ceste i udario u metalnu ogradu, prevezen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Kovačević Daruvarac ozlijeđen je u noći na četvrtak u prometnoj nesreći na cesti u mjestu Zapužane pokraj Benkovca. Trenutačno se nalazi u zadarskoj bolnici.

Kako doznajemo iz Policijske uprave zadarske, iz još neutvrđenih razloga Audi zadarskih oznaka u kojem je Daruvarac bio s 27-godišnjakom oko 4:30 sletio je s ceste. Nakon toga udario je u zaštitnu metalnu ogradu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Policija još uvijek ne zna tko je vozio automobil, nepoznato je i je li koji od njih dvojice bio pod utjecajem alkohola. 27-godišnjak je doveden u prostorije policije, a Daruvarac je kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu.

Policija obavlja kriminalističko istraživanje samo nad 27-godišnjakom jer trenutačno do Daruvarca ne može doći. Pretpostavlja se da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Podsjetimo, 32-godišnji Darko Kovačević Daruvarac na slobodi čeka pravomoćnost presude od pet godina zatvora za premlaćivanje 18-godišnje Zadranke koje je šokiralo hrvatsku javnost.

Aktualno Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk Caracas, prosvjed (Foto: Federico Parra / AFP) Caracas, prosvjed (Foto: Federico Parra / AFP) Foto: Federico Parra / AFP Caracas, prosvjed (Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP) Caracas, prosvjed (Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP) Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP +0 Caracas, prosvjed za Praznik rada (Foto: Matias Delacroix / AFP) Svijet Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk 1/3 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene