Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija privela trojicu

Brutalno pretučen na Hitnoj u KB-u Dubrava: "Napala su ga četvorica, hitno je operiran. Imamo zaštitare, ali sve se dogodilo prebrzo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Administrator na hitnom prijemu u KB-u Dubrava, koji je u nedjelju oko 10:30 brutalno pretučen, operiran je i trenutno je stabilno.

Četvorica napadača brutalno su pretukla administratora na Hitnom prijemu u KB-u Dubrava. Žestokim udarcima nanijeli su mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je hitno operiran

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

"Četvorica zlostavljača fizički su nasrnula na našeg administratora koji radi na Hitnom prijemu. Nanijeli su mu teške tjelesne ozljede na području glave. On je operiran i sada je dobro", rekao nam je Srećko Marušić, ravnatelj KB Dubrava. 

Iako je policija izvijestila da su privedena tri napadača, Marušić tvrdi da su bila četvorica. 

Neslužbeno smo doznali da je napadnuti administrator dugogodišnji djelatnik KB-a Dubrava. U napadu je zadobio frakturu orbite (kosti u predjelu oka). 

Prema našim neslužbenim informacijama, na Hitnu su došla tri muškarca, od kojih je jedan imao urinoinfekt. Administrator im je rekao da najprije mora ići na trijažu, no on je to odbio tražeći da ga odmah uzmu u obradu. Kada im je ponovio da je takav postupak, trojac ga je napao, a čini se da im je priskočio i četvrti napadač koji je bio ispred ulaza. 

Marušić kaže da bolnica ima zaštitarsku službu, no tvrdi da se sve dogodilo prebrzo da bi se stiglo reagirati. Dodaje da će razmotriti kako će pojačati sigurnost u bolnici, a svakako će postaviti sigurnosne kamere. 

"Dosad nismo imali ovakav incident. Bilo je verbalnih nasrtaja, ali nikad nije bilo tjelesnih napada s ovakvim posljedicama", kaže Marušić. 

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da su tri osobe dovedene na kriminalističko istraživanje. Riječ je o osobama koje su bile u pratnji čovjeka koji je došao na Hitnu zbog urinoinfekta. Ta osoba, kako doznajemo, još nije dovedena na policiju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene