Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao mu motocikl

Bivši policajac priveden u Zadru, pomagao je u bijegu kriminalcu Denisu Paraću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši policajac Vedran Ikić priveden je istražnom sucu zbog pomaganja u bijegu Denisu Paraću.

Zadarski policajci završili su s istragom nad 44-godišnjakom za kojega sumnjaju da je pomogao u bijegu počinitelju kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje: Ilustracija - 3 Podnesena kaznena prijava Vršnjačko nasilje u Zadru: Dvije tinejdžerice napale i nožem ozlijedile vršnjaka Slika nije dostupna Dovršena istraga Vozač odbio alkotest i pokazati dokumente pa pokušao pobjeći: Tijekom uhićenja prijetio policajcima

Policija 44-godišnjeg bivšeg policajca Vedrana Ikića sumnjiči da je pomagao Denisu Paraću tako što mu je dao na raspolaganje svoje vozilo u vrijeme kad je Parać bježao od policije.

Utvrđeno je kako je 44-godišnjak krajem prošle i početkom ove godine, a najmanje mjesec dana prije 6. travnja 2019. godine ustupio svoj motocikl na korištenje i na taj način omogućio lakši bijeg i skrivanje osobi za kojom je policija tragala.

Ikić je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Podsjetimo, Policijska uprava zadarska tragala je za 40-godišnjim Denisom Paraćem u rujnu prošle godine. Njega se dovodilo u vezu s počinjenjem kaznenih djela nasilja, neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Denis Parać poginuo je u prometnoj nesreći u travnju ove godine. U trenutku pada s motora kod sebe je imao neprijavljeni pištolj s metkom u cijevi.

Vozio je motor u vlasništvu Vedrana Ikića, bivšeg svjetskog prvaka u jiu-jitsuu te bivšeg policajca prijavljivanog za razna kaznena i prekršajna djela vezana za fizičke napade i remećenje javnog reda i mira.

Aktualno "Namjerno sam se zabio": Šokantna ispovijest vozača autobusa koji se zabio u kuću Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 1 Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 1 Foto: Telegraf Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 2 Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 2 Foto: Telegraf Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 3 Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 3 Foto: Telegraf +0 Prometna nesreća u Beogradu (Foto: Telegraf) - 4 Svijet "Namjerno sam se zabio": Šokantna ispovijest vozača autobusa koji se zabio u kuću 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene