Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uznemirujuće fotografije

Automobil se prevrnuo na krov: Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginule dvije djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak u 18:30 na državnoj cesti D-54 (Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila se prometna nesreća s dvije poginule osobe. Policija je objavila detalje strašne tragedije.

U strašnoj prometnoj nesreći život su izgubile dvije djevojčice, a njihov otac i još jedna djevojčica teško su ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

Prema rezultatima očevida u suradnji sa županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač Fiata zagrebačkih registracija krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv. Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska. Sudario se s Audijem zadarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koji se kretao iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovačkog.

Nakon sudara automobil zadarskih registracijskih oznaka prevrnuo se na krov i udario u betonsko postolje rampe.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz Audija - dvije djevojčice (5 i 9 godina), dok su 49-godišnji vozač i još jedna devetogodišnja djevojčica prevezeni u zadarsku bolnicu. Teško su ozlijeđeni, ali kako doznajemo, nisu u životnoj opasnosti. 

Ozlijeđeni su stabilno. Noć su proveli mirno i tijekom dana napravit će se daljnja obrada, izjavio je Hini Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske bolnice.

Od 19:40 do 1:10 navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem Fiata zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene