Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Policija objavljuje detalje

Crna noć na cestama: Kod Vrbovca vozač automobila motociklu oduzeo prednost, poginuo mladić (25). Kod Gospića poginula djevojka (27)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u petak u 23:40 sata na cesti kod Brušana na Velebitu poginula je 27-godišnja suvozačica, a 32-godišnji vozač je lakše ozlijeđen kada je automobil s ceste pao u provaliju, izvijestila je policija. Kod Vrbovca je poginuo motociklist.

Osobni automobil marke audi A6 gospićke registracijske oznake kojim je upravljao vozač (1989.) iz Gospića je iz još nepoznatih razloga sletio van kolnika u provaliju duboku osam metara.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

"Na mjestu nesreće poginula je suvozačica (1994.) iz Gospića, a vozač je prevezen u bolnicu u Gospiću, no otpušten je, pa se očito radi o lakšim ozljedama", izjavila je Hini glasnogovornica Policijske uprave Ličko-senjske Maja Brozičević.

Prometna nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak iz Gospića vozio iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga i zbog neprilagođene brzine kretanja u desnom oštrom zavoju izgubio nadzor nad automobilom i sletio ulijevo van kolnika u provaliju.

"Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala 27-godišnjakinja iz Gospića, suvozačica, dok je vozač lakše ozlijeđen.

Vozač je uhićen, te će nakon kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", priopćila je policija.

Portal GSpress ustupio nam je fotografije za objavu koje možete vidjeti u galeriji.

Kod Vrbovca poginuo motociklist

Policija je javila i kako je sinoć u 21:55 u Vrbovcu u naselju Zvekovac došlo do prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač (25) motora.

25-godišnjak je upravljao motociklom marke Yamaha sisačkih registarskih oznaka Zvekovcom u smjeru sjevera kad je krenuo izbjegavati automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je 30-godišnjak izlazio iz dvorišta, a nije prupustio sva vozila koja se kreću cestom.

Nesreća se dogodila nasuprot kućnog broja 122 Ulice Zvekovac u mjestu Zvekovac s istočne strane.

"Izlaskom iz blagog desnog zavoja motociklist je u kočenju prešao na zapadni dio kolnika namijenjen za promet vozila u suprotnom smjeru i desnim dijelom motocikla udario u desno bočno ogledalo osobnog automobila marke Volkswagen. Potom je u kočenju nastavio kretanje po mekom terenu uz zapadni rub kolnika i sletio u odvodni kanal, a zatim udario u betonsko-metalnu ogradu. Od posljedica prometne nesreće u vozilu hitne medicinske pomoći vozač motocikla je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu", izvjestila je policija.

Bio je pripadnik vojske

Ministar obrane s djelatnicima ministarstva i Hrvatske vojske izrazio je žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji.

"Pripadnik Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske smrtno je stradao izvan službe, u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 2. srpnja 2021. godine oko 21,30 sati kod mjesta Dubrava u Zagrebačkoj županiji", izvjestili su iz ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene