Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Trogiru

Kolege ubijene splitske liječnice: ''Obožavali smo je, bila je savršena''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogirska policija jučer je oko 13:45 dobila dojavu o ženskom tijelu koje se nalazi u stanu u Ulici kneza Trpimira. Neslužbeno se doznaje da se radi o 61-godišnjoj splitskoj liječnici.

Policajci su izašli odmah po dojavi koju su dobili od supruga mrtve 61-godišnje liječnice Asje Belas Tukić, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija.

U stanu na posljednjem katu zgrade pronađeno je tijelo žene s jednom ubodnom ranom u leđa. Pretpostavlja se kako se radi o ubojstvu, s obzirom na to da je ubodna rana u leđima, a pored tijela pokojnice je pronađen nož. Očevidu je, uz policiju, prisustvovala i zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

Pročitajte i ovo Pomorska policija, ilustracija Pružena liječnička pomoć Potonuo brod kod Trogira, policija po mraku spašavala posadu Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Prema neslužbenim informacijama, pokojna je liječnica stan od sedamdesetak kvadrata u kojem je nađena iznajmljivala, a jučer je u njega došla kako bi ga pospremila nakon odlaska gostiju.

Pokojna liječnica bila je fizijatrica reumatologinja u splitskim Toplicama. Njezine kolege s nevjericom su primile vijest o smrti liječnice. „Ne mogu virovati, to je nemoguće. Uvik je bila susretljiva, kolege su je obožavale, bila je savršena. Za svakog je uvik našla vrimena kad je tribalo dati neki savjet, uvik je bila na usluzi pacijentima, spremna učiniti šta god triba... Bila je savršena... Užas, u šoku sam“, kazala je jedna od djelatnica u Toplicama.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene