Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tuning

SEMA tuning show – obožavana parada nesvakidašnjih likova i prizora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš kao i ostatak Las Vegasa – šarenilo i kič SEMA tuning showa svake je godine napad na sva osjetila na koji se nitko još nije požalio...

Tuning je čini se postao zaboravljena riječ u modernom hrvatskom automobilskom svemiru. Tek nekolicina štovatelja automobilskih prerada preostala je od vojske znatiželjnika koji su sa strašću kupovali i čitali Maxi tuning ili Power tuning.

Pročitajte i ovo Jezero Mead NIJE PRVI PUT Sestre pronašle ljudske ostatke: Suša spustila razinu jezera, otkrivaju se mračne tajne Slika nije dostupna Brzo ga uhitili Maskiran u klauna prijetio bombom i pokušao oteti zrakoplov: "Odabran sam, želim vidjeti izvanzemaljce"

Niti zapadno od Gabreka nije više kao što je nekad bilo. Show u Essenu ove godine slavi 50. godina postojanja no niti sami ne znaju koliko dugo će još postojati.

S druge strane svijeta, nedavno završeni SEMA (Special Equipment Market Association) tuning show u Las Vegasu, smješten u znakovitoj ulici Paradise Road, i ove je godine izgledao kao veliki dućan s igračakama. Manja nego prijašnjih godina, SEMA nam je pokazala kako automobili još uvijek mogu biti platno za razne umjetnike te kako ljudskoj kreativnosti nema kraja. Prigodna galerija odabranih fotografija najbolji je dokaz za to.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene