Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kralj bespuća

[PREMIJERE] Toyota Land Cruiser

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako neki automobil doista predstavlja pravu ikonu luksuznog off-roada, onda ta titula nesumnjivo pripada velikom toyotinom modelu koji se dokazao kroz više od pola stoljeća postojanja. No, toj priči nije kraj jer aktualna edicija donosi i mnoštvo poboljšanja.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljepši i bogatiji [TEST] Nissan X-Trail 1.6 dCi 4WD Tekna Slika nije dostupna Atraktivni i povoljni 4x4 Nova Škoda Octavia Scout uskoro pred kupcima

Kada za neki automobil kažete da više od šest desetljeća vladar bespuća, jasno je da ga se s pravom naziva svjetskom ikonom u segmentu 4x4 vozila. Pogađate, riječ je o toyotinom Land Cruiseru, zacijelo najpoželjnijem terencu prošlosti, sadašnjosti, a ako je suditi prema osobinama nedavno predstavljene nove izvedbe, na najboljem je putu da taj epitet zadrži i u budućnosti.

Bolji poznavatelji automobila tvrde kako se tajna Land Cruiserove trajnosti i terenskih sposobnosti krije u sinergiji korištenja izuzetno čvrste i, na deformacije, otporne konstrukcije body-on-frame s iznimnim osobinama u svim uvjetima te preciznim povratnim informacijama koje dobiva vozač. Uz to, na raspolaganju su i, za korištenje jednostavni, sustavi pomoći u vožnji koji omogućavaju brz i siguran prolaz nezgodnim i naoko gotovo nemogućim dijelovima terena.

Dodamo li tome robusnost, kvalitetu i izdržljivost jasno je kako Land Cruiser rado koriste profesionalci, poput članova UN-ovih mirovnih misija, pripadnika posebnih postrojbi, policije, ali i jednostavno svih onih koji žele biti viđeni...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene