Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avantura istančanog ukusa

[PREDSTAVLJAMO] Mercedes-Benz: 48 sati u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka je luksuzna marka odlučila snimiti kratku reportažu o Zagrebu namijenjenu globalnom tržištu. Na nekoliko atraktivnih i prepoznatljivih lokacija, napravljena je priča o eleganciji i profinjenom stilu, svojstvenu upravo za Mercedes-Benz.

 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Svoj kratki, dvodnevni putopis, Mercedes-Benz započinje zaključkom kako je Zagreb grad za uživanje. Bilo da tražite laganu šetnju gradskim ulicama, šalicu kave ili kakav koncert, glavni grad Hrvatske pravo je mjesto za to. Naime, donedavno je Zagreb bio tek tranzitnim turističkim odredištem u kojem bi gosti prespavali na putu do obale. Ipak, to se sada mijenja, prvenstveno zahvaljujući ulasku Hrvatske u društvo Europske Unije. A, na atraktivnim zagrebačkim lokacijama pred objektivom fotografa Davora Manojlovića zasjali su Marina Stanger, perspektivan hrvatski model te pustolov Vitomir Maričić.



No, niti prije ulaska u elitno europsko društvo Zagrebu nije nedostajalo interesantnih sadržaja i muzeja, čiji je broj praktički svakim danom sve veći. Također, kao glavni grad Hrvatske, Zagreb je uspio zadržati ponajbolje iz proteklih vremena. A, sa svojom gotovo tisućljetnom poviješću, ovaj grad doista ima što za ponuditi. Tek jedan od zanimljivih detalja je i uzbudljiv kontrast barokne arhitekture i modernih građevina koje pronalaze doista poseban suživot...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene