Obavijesti Video Pretražite Navigacija
START

Jeste li ikad maštali biti profesionalni kaskader? Ford vam pruža neponovljivu priliku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lude potjere na cestama, da ne kažemo nerealne scene s automobilima nisu uvijek plod kompjutorskih simulacija, često iza toga stoje ljudi za koje volimo reći da su se rastali s pameću – kaskaderi, a u njihovom poslu sad se možete okušati i vi.

Sjedite u kinu i gledate akcijski film, zamišljate se i sami u napetim scenama. Po mnogima najbolji adrenalinski posao od sada ćete imati prilike i sami doživjeti na jedan dan u kampanji “Go Faster”, a vaše vještine bi mogle zauvijek postati besmrtne na filmu, koje ćete da se ne lažemo, samo vi i vaši najbliži imati u svojoj videoteci.

Pročitajte i ovo Kaskader Remnigma - 4 zarobljeni kaskader Pao je sa 68. kata, a posljednja fotografija daje naslutiti zašto je bio tamo: "Mahnito je kucao na prozor" Slika nije dostupna odlučili prije mjesec dana Raspad u stranci Dalije Orešković: Petero članova Predsjedništva objasnilo razloge ostavke

Sudionici će svoje vozačke vještine isprobati u malenim improviziranim studijima napredne produkcije, baš kako se to i inače radi u velikim hollywoodskim hit naslovima.

Fordova akcija pružit će prijavljenim sudionicima, uz treninge i jedinstvenu vožnju Focusa RS i Ford Mustanga s ciljem da pokušate biti što brži nakon pljačke kockarnice. Napetu potjeru snimat će brojne kamere, a odrađenim filmskim scenama imate priliku fascinirati prijatelje. No, takvo zadovoljstvo će koštati, prije svega morat ćete se pojaviti u Londonu, a ako ste već tamo, morat ćete platiti 99 funti za mogućnost vožnje života, ali i usluge produkcije koja će ovu akciju provoditi u rasponu od 13.-22. listopada.

Sviđa vam se Fordova ideja, ovdje se možete prijaviti i dobiti više informacija.

Ako budete među onim sretnicima koji dođu do limitiranog broja ulaznica, dobit će pozivnicu s datumom vašeg nastupa, kao i scenarij koji će vas na trenutak natjerati da pomislite da ste novi Tom Cruise. Doživljaj s filmskog seta također donosi sličan osjećaj, na jedan dan postajete najcool osoba u cijelom studiju, a ni na vožnju sportskih modela ne smijete zaboraviti. Nešto sasvim drugačije, pohvale kreativnom odjelu Forda!

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene