Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

BMW popunjava svoju X-brojalicu, otkrivamo kako će izgledati novi SUV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamuflažne boje ipak ne mogu sakriti sve, prvi donosimo na uvid čime će novi terenac iz Bavarske osvajati kupce...

Novi član u X-obitelji skriva se iza oznake – X2. Dok čekamo njegovu svjetsku premijeru u Frankfurtu, na vidjelo su nam stigle zagonetne, a opet prilično opisne fotografije iz užurbanog gradskog okružja.

Čak ni maskirano izdanje X2 nije nas zbunilo u prepoznavanju potpuno novog modela u dolasku, a priliku za prilično zanimljiv ulov nije propustio ni fotograf koji se našao u blizini ovog 'zagonetnog' modela.

Bavarac u SUV formatu još uvijek je prilično misteriozan, njegove točne dimenzije još neko vrijeme će ostati tajna. Prvotne najave kako će zastupati osobine Sports Activity Coupé automobila, sada dobivaju potvrdu. Pogotovo ako znamo da su svi BMW modeli iz serije parnih brojeva - coupé orijentacije. Jedna od informacija koju možemo potvrditi je kako će novi SUV biti izgrađen na platformi već neko vrijeme aktualnog X1. Takav razvoj događaja upućuje na to da će i u pogledu motora i xDrive pogona biti gotovo identično zastupljen.
Dakle, dinamičnost u vožnji opet ostaje neupitna, dok atraktivne linije vlasnicima neće umanjiti njegovu funkcionalnost. Prepoznatljiva prednja 'grill' maska, kao i svjetla u duhu su marke, dok stražnji dio ostavlja neke upitnike u zraku.

Pitamo se samo kada će gomilanje modela stati. Ako na brojnosti aktualnih X-modela gledate s pozitivnim stavom, najavljeni i već u testnoj fazi X7 i X8 natjerat će vas da se zapitate – kome sve to treba!? A BMW nije sam u toj priči...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što se zapravo skriva iza logotipa automobilskih proizvođača? Slika nije dostupna INSIDER Više nije tajna – ovo su svi Volkswagenovi modeli do 2022. godine

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene