Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto u luksuznom hotelu

Neviđena greška Trumpova stožera, konferenciju održali na urnebesnom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja Donalda Trumpa, prije proglašenja pobjednika na izborima, planirala je zakazati veliku konfereciju za medije u luksuznom hotelu u Philadelhpiji. Umjesto u hotelu Four Seasons, završili su na parkiralištu između - krematorija i trgovine za odrasle.

Dok su se glasački listići u Americi još brojali, Donald Trump najavio je veliku konferenciju za medije u luskuznom hotelu Four Seasons u Philadelphiji.

Pročitajte i ovo Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina Slika nije dostupna 'Izgorio' za šefa Bivši gradonačelnik New Yorka toliko žustro branio Trumpa da mu se otopila boja sa zalisaka

Ubrzo nakon njegove najave javili su se iz tog hotelskog lanca i rekli da Trump nije zakazao konferenciju u Four Seasonsu, ili barem ne u luksuznom hotelu...

Trump je uskoro na Twitteru javio da je konferencija zapravo planirana u ''Four Seasons Total Landscapingu''.

Zbog greške u Trumpovu timu novinari su tako stigli na parkiralište trgovine za vrtlarstvo u predgrađu Philadelphije, koje se nalazi između krematorija i trgovine za odrasle.

Još smiješnije od same lokacije jest i reakcija Trumpova odvjetnika Rudyja Giulianija kada su mu okupljeni novinari rekli da su svi mediji upravo proglasili Joe Bidena pobjednikom i novi predsjednikom SAD-a. Njegovu urnebesnu reakciju pogledajte u videu ispod.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene