Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izgorio' za šefa

Bivši gradonačelnik New Yorka toliko žustro branio Trumpa da mu se otopila boja sa zalisaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred iznošenja navodnih dokaza o izbornoj prijevari i Trumpovim ukradenim glasovima njegovom odvjetniku Rudyju Giulianiju niz lice je počela curiti boja za kosu.

Bivši gradonačelnik New Yorka i trenutačni osobni odvjetnik Donalda Trumpa Rudy Giuliani predvodio je današnju konferenciju za medije na kojoj je, zajedno s članovima odvjetničkog tima Trumpove kampanje, predstavio dokaze kojima će pokušati osporiti rezultate predsjedničkih izbora.

Pročitajte i ovo Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina Slika nije dostupna O krađi izbora Trumpovi odvjetnici: "Komunistički novac se preko Venezuele i Kine umiješao u američke izbore"

Da se ne miri s izbornim porazom svojeg šefa, Rudi Giuliani žustro je branio tezu o ukradenim izborima i iznosio navodne dokaze i svjedočanstva osoba koje su, tvrdi, osobno svjedočile izbornoj prijevari.

Izlaganje Trumpovih odvjetnika trajalo je dok se svi pred govornicom nisu izredali, no najduže je govorio upravo Giuliani. Dok se što uvjerljivije trudio pokopati pobjedu Joe Bidena usred izlaganja niz rubove njegova lica počele su se pojavljivati tamne linije. Vrućina i žestina Guilianiju su očito otopile boju koju je nanio na sijede zaliske i stvorile ružan prizor. Znoj s čela i tamne mrlje brisao je maramicom, ali su fotografi ipak uspjeli uslikati ''otopljenog'' odvjetnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene