Odmah ju prestao pratiti

Nakon vijesti o razvodu, bivšem je poslala simboličnu poruku i otkrila da su stvari među njima završile dosta gadno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoe Kravitz je putem društvenih mreža svom već bivšem suprugu poslala simboličnu poruku nakon vijesti o razvodu, koja je dala naslutiti kako je njihova ljubavna priča završila.

Vijest o razvodu glumačko ljubavnog para Zoe Kravitz i Karla Glusmana nakon samo 18 mjeseci braka iznenadila je njezine obožavatelje jer svi su bili uvjereni kako je njihov brak savršen i bez problema, obzirom na česte izljeve romantike i ljubavi u javnosti.

Pogledaj i ovo The Batman Moćne fotke! Kako je Zagreb na jedan dn postao Gotham City? Evo gdje je sve osvanuo poznati znak šišmiša

No da je brak 32-godišnje zvijezde serije "Male laži" završio na nimalo lijep način, potvrdila je i ona sama na društvenim mrežama nakon što je objavila znakovitu poruku. Naime, objavila je meme na kojem je žena koja baca vreću za smeće u kontejner i napisala uz to simboličnu poruku koja je i svima bila više nego jasna.

"Ljudi, mjesta i stvari koji više ne služe mom najvećem dobru", napisala je Zoe i otkrila svoje trenutačno raspoloženje te dala naslutiti što je dovelo do bračnog kraha, iako je točan razlog zasad nepoznat, osim činjenice da je zahtjev za razvodom predala još 23. prosinca.

Da stvari nisu kao inače moglo se pretpostaviti nakon što Zoe na društvenim mrežama već nekoliko mjeseci nije objavila niti jednu fotografiju s Karlom. Posljednja je bila ona povodom prve godišnjice vjenčanja koju je podijelila 29. lipnja 2019. godine.

Bivši supružnici pratili su se na Instagramu sve do Zoeine objave sa smećem, nakon čega ju je on odlučio otpratiti i obrisao je gotovo sve svoje objave osim videa u kojem stoji na rubu litice te fotografije ozlijeđene noge u liječničkoj ordinaciji koje je objavio prije nekoliko dana.

Zoe i Karl upoznali su se 2016. godine i to kada ona zapravo nije htjela nikakvu ozbiljnu vezu.

"Sviđa mi se što se nismo upoznali preko aplikacije ili na filmskom setu. Jedan moj prijatelj je znao da želim nekog upoznati, ali ne za ozbiljnu vezu već da odem s nekim u krevet i upoznao me s Karlom. Tog istog trenutka sam nešto osjetila i postala nervozna pokraj njega", izjavila je Zoe u jednom od intervjua za magazin Vogue.

Par se zaručio u tajnosti u veljači 2018. godine, a tu vijest su objavili u Rolling Stoneu nekoliko mjeseci kasnije.

"Zaručen sam! Mislim da još nikome nisam rekao, htio sam
to zadržati za sebe", izjavio je tada Karl.

Priznao je kako je njegova prosidba bila romantična, u krevetu okruženom svijećama i kako mu je srce tuklo sto na sat. Kleknuo je i postavio pitanje, a Zoe je bila zabrinuta jer mu je srce ubrzano radilo.

Uskoro su odredili i datum raskošnog pariškog vjenčanja koje je održano u kući Zoeina oca, slavnog glazbenika Lennyja Kravitza. Osim njega i Zoeine majke Lise Bonet na vjenčanju su se pojavile i druge brojne zvijezde uključujući Denzela Washingtona, Eddieja Redmaynea, Care Delevingne, Nicole Kidman, Laure Dern i Reese Witherspoon.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene