Legenda TV-a

Kultnog glumca iz serije "Allo, Allo" pamtimo kao uštogljenog Herr Flicka, no što radi i gdje je danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Richard Gibson ostao je upamćen kao legendarni Herr Flick, no što radi danas?

Glumac Richard Gibson ušao je u povijest televizijskih serija kao legendarni Herr Flick iz megapopularne serije "Allo, Allo" o francuskom pokretu otpora za vrijeme Drugog svjetskog rata. Iako je u seriji utjelovio negativca, Herr Flick mnoge je gledatelje razoružao svojim uštogljenim šarmom, a bilo je zanimljivo pratiti i njegove ljubavne avanture s plavokosom Helgom. 

Pogledaj i ovo Faye Dunaway (Foto: Getty) Bila je prava ljepotica Legendarna glumica danas slavi rođendan, a u opuštenom izdanju malo tko bi je prepoznao

Tom ulogom Gestapova časnika Gibson si je osigurao dugotrajnu popularnost, a iako je od snimanja kultne serije prošlo već nevjerojatnih 37 godina, ona i dalje ostaje jedna od omiljenih emisija prošlog stoljeća. 

Richard Gibson na samu je Novu godinu napunio 66 godina, a osim što je izgradio uspješnu glumačku karijeru, radio je i kao scenarist te radijski spiker. Inače, rođen je u Ugandi, gdje je njegov otac bio državni službenik, a u djetinjstvu je, nakon preseljenja u Veliku Britaniju, pjevao u crkvenom zboru londonske katedrale. 

Njegova glumačka karijera započela je davne 1971. s filmom "The Go Between", a pojavio se i u brojnim kazališnim predstavama. Zanimljivo je kako je nakon planetarnog uspjeha "Allo, Allo" počeo putovati Europom i nastupati zajedno sa svojom kolegicom iz serije Kim Hartman, koja je utjelovila Helgu. Izvodili su skečeve temeljene na svojim ulogama i odnosu u seriji. 

Posljednjih 15 godina Gibson živi na relaciji Irska – Velika Britanija, a u braku je s Kate Gibson, također glumicom. S njom je dobio i dvojicu sinova, koji su sada u dvadesetim godinama života. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity S obzirom na to kako izgleda u ovoj haljini, nije ni čudo da ju nazivaju jednom od najljepših Hrvatica

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene