Uvijek zanimljiv

Gdje je i što danas radi šašavi tajni agent? Na filmu je sve manje, a privatni život jako dobro skriva od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Myers najpoznatiji je po ulozi Austina Powersa, a komičar je na sceni dugi niz godina. Posljednjih se godina povukao iz glume, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Komičar Mike Myers bio je jedan od omiljenih glumaca gotovo dva desetljeća, nakon što je postao popularan zahvaljujući showu "Saturday Night Live". Jedna je od najvećih zvijezda proizašlih iz tog showa, a najpoznatiji je po ulozi Austina Powersa te animiranih filmova o Shreku. Posljednjih godina povukao se iz svijeta glume, a svoj privatni život oduvijek drži daleko od očiju javnosti. Neki detalji su ipak poznati.

Od rane se mladosti zanimao za komediju te se godinama usavršavao nastupima pred drugim ljudima. Kao dječak počeo je glumiti u reklamama, a do desete godine već je bio iskusan. Odrastao je u Kanadi, gdje se i zaposlio u tvrtki koja je organizirala turneje komičarima. Nakon nekoliko turneja po Velikoj Britaniji i Kanadi, Myers se zaposlio u showu "Saturday Night Live", gdje je radio od 1989. do 1995. godine. Pokrenuo je uspješnu filmsku karijeru nakon toga, a glumio je u tri filma o Austinu Powersu te je dao glas u četiri animirana filma o Shreku. Posljednja zapaženija uloga jest ona diskografskog direktora u filmu "Bohemian Rhapsody".

Što se njegova privatnog života tiče, Mike je bio u dugogodišnjoj vezi s Robin Ruzan, glumicom i spisateljicom. Vezu su započeli još 80-ih godina, prije nego što je Myers postao popularan. Vjenčali su se 1993. godine, a 2005. je Myers podnio papire za razvod. U braku nisu dobili djecu.

Ubrzo nakon što se rastao od Robin, glumac je počeo vezu s Kelly Tisdale, koja nema veze s glumom, no radila je u zabavnoj industriji. Prije veze s Myersom Tistale je hodala s pjevačem Mobyjem. Kelly i Mike vjenčali su se 2010. godine na privatnoj ceremoniji i u sretnom su braku odonda. Godinu kasnije dobili su sina Spikea, kći Sunday rođena je 2014. godine, a Paulinu su dobili godinu kasnije.

Svoj osobni život par drži daleko od očiju javnosti te rijetko spominju obitelj u intervjuima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) +3 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene