Gdje je Peggy danas?

Znate ju kao natapiranu crvenokosu drznicu, ali danas je - neprepoznatljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katey Sagal proslavila se ulogom Peggy Bundy u "Bračnim vodama", a ovo je njezina životna priča.

Glumicu Katey Sagal publika je upoznala u legendarnoj humorističnoj seriji "Bračne vode". Priča o jednoj (ne)skladnoj američkoj obitelji, njihovim odnosima, seksualnim maštarijama i scenama iz bračnog života oduševila je gledatelje diljem svijeta, a u glavnoj ulozi nalazila se upravo Katey i to kao crvenokosa čangrizava i vječno pohotna sredovječna majka i supruga, Peggy Bundy. 

Pogledaj i ovo showbuzz Doista neprepoznatljiva Peggy Bundy, zar si to ti?!

Bezobrazna, ali šarmantna Peggy osvojila je javnost svojim dosjetkama i humorom, a danas slovi kao kultni lik američke televizijske povijesti. Snimana i emitirana od 1987. do 1997., serija je u zvjezdanu orbitu vinula sve njezine protagoniste, no nakon što je nakon jedanaest sezona došla svome kraju - Katey Sagal nikada više nije uspjela ponoviti svoj uspjeh. Zbog toga je mnogima ostala u sjećanju samo kao Peggy, a da ju danas sretnu na ulici - uopće ju ne bi prepoznali. 

Nekoć crvenokosa vitka diva, a danas crnokosa 65-godišnjakinja koja se, za razliku od mnogih svojih kolegica, odbija podvrguti botoksu i plastičnim operacijama. 

Katey inače iza sebe ima tešku životnu priču. Majka joj je bila producentica, a preminula je zbog srčanog udara kada je glumici bila tek 21 godina. S obzirom na to da je imala i dvije mlađe sestre blizanke, Katey je morala preuzeti skrbništvo i brigu nad svojim sestricama. 

Katein je otac pak poginuo na snimanju filma "Treći svjetski rat" nakon čega je glumica potonula u pakao alkohola i droga. Iz depresije se uspjela izvući tek 1986. kada je odlučila posvetiti vrijeme samoj sebi, pa se prijavila u kliniku za odvikavanje i od tada do danas je čista kao suza. 

Osim obiteljskih nedaća, Katey se suočila i s onima ljubavnima. Početkom 70-ih je bila u vezi s frontmenom grupe "Kiss" Geneom Simmonsom, a od 1977. do 1981. je bila u braku s bas gitaristom Freddiem Beckmeierom. Ni ta ljubav nije urodila plodom, pa se par rastao, a onda se glumica udala za bubnjara Jacka Whitea 1993. 

Nakon sedam godina braka i toj je vezi došao kraj, nakon čega se Katey udala za Kurta Slattera, a dobili su i kćer Esme Louise 2007. Naime, glumica je nekoliko puta u život bila trudna no svaki puta bi doživjela spontani pobačaj ili rodila mrtvorođenče. Zbog takvih je teških tragedija na kraju odlučila da njezinu kćer rodi surogat majka. Sada sa svojom obitelji sretno živi u Kaliforniji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +1 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Mislili ste da znate koji je najjači adut Nives Celzijus? Možda se predomislite nakon ove fotke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene