Neodoljiva zavodnica

Zaludjela nas je seksi plesnim pokretima u "Flashdanceu", danas ima 55 godina i rijetko ju viđamo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Beals pamtimo kao seksi plesačicu iz filma "Flashdance", no dugo ju već nismo vidjeli u javnosti. Kako danas izgleda i što radi?

Jennifer Beals američka je glumica i bivša tinejdžerska manekenska zvijezda koja je vrhunac slave dosegla 80-ih godina prošlog stoljeća, a danas je već pomalo zaboravljena. Ovu egzotičnu ljepoticu najbolje pamtimo iz njezinih mlađih dana, a danas kada ima 55 godina rijetko ju viđamo na crvenim tepisima. 

Pogledaj i ovo Vanilla Ice (Foto: Profimedia) Od slave do zatvora Sjećate se njega? Bio je jedna od najvećih glazbenih zvijezda, a onda se odao kriminalu i nasilju

Neovisno o tome, njezina uloga u kultnom filmskom hitu "Flashdance" priskrbila joj je vječnu popularnost među ljubiteljima filmovima tog desetljeća, a njezine se scene vrućeg plesa do danas smatraju jednima od najseksi ikada snimljenih. 

Iako je Jennifer i nakon uspjeha "Flashdancea" iz 1983. nastavila glumiti i pojavljivala se u cijelom nizu poznatih filmova i serija, više nikada nije uspjela obnoviti uspjeh s početka svoje karijere. Njezini su je senzualni pokreti, maleni trikoi i lijepo lice vinuli u zvjezdana nebesa, a priča o variteljici koja preko noći postaje seksi plesačica u noćnom klubu ostala je upisana u sjećanje i srca milijuna gledatelja diljem svijeta. 

Inače, Beals svoju besprijekornu liniju i u 56. godini života održava redovitim treninzima boksa, kung-fua i triatlona. 

Udavala se dva puta, a rodila je troje djece. Prvo se 1986. udala za Alexandrea Rockwella, a brak je potrajao do 1996. Dvije godine kasnije ponovno je izgovorila sudbonosno da, i to kanadskom poduzetniku Kenu Dixonu, s kojim je 2005. dobila i kćer. Iz prvog braka Jennifer ima dvoje djece. 

Urnebesan kviz sa Supertalent žirijem vol. 2

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene