Zanimljiv muškarac

Znamo ga kao seksi odvjetnika, u braku je već 16 godina, a bio je cimer s kolegama iz popularne serije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uloga Harveyja Spectera obilježila je karijeru glumca Gabriela Machta, a donosimo njegovu privatnu i poslovnu priču.

Serija "Suits" u jednom je trenutku prije nekoliko godina bila najpopularnija te vrste na svijetu, a i dalje ju možemo gledati na Netflixu. Nedavno je otkrivena cifra koju su producenti ponudili Meghan Markle da se pojavi na samo pet sekundi u novoj sezoni serije, a radi se i iznosu od čak pet milijuna dolara, tj. milijun dolara po sekundi.

Osim Meghan Markle, u seriji smo dugo gledali drame i odnose u tvrtki Pearson Hardman, a Harvey, Jessica, Donna, Mike, Louis i brojni drugi zabavljali su nas iz sezone u sezonu. Glavnu ulogu ipak ima Harvey Specter, tj. Gabriel Macht, glumac koji je najpopularniji po snažnom odvjetničkom temperamentu.

Macht je rođen u New Yorku, majka mu je kustosica Suzanne Victoria Puller, a otac Stephen Macht također je glumac. Gabriel ima dvije sestre i brata, a kada je imao pet godina s obitelji se preselio u Kaliforniju. Srednju školu je završio na Beverly Hillsu, a završio je fakultet Carnegie Mellon College of Fine Arts 1994. godine.

Još kao dječak znao je da želi postati glumac, a za sve je kriv njegov otac koji ga je prema tom putu usmjerio. "Čim sam prvi put došao na set znao sam da je to moj poziv. I danas se bavim poslom kojeg najviše na svijetu volim", rekao je Macht jednom prilikom.

Harvey i Donna privatno su odlični prijatelji

Tijekom karijere Gabriel je radio s brojnim poznatim kolegama, a najviše od svega ističe film "A Love Song for Bobby Long" na kojem je radio s Johnom Travoltom i Scarlett Johansson. Istaknuo je kako mu je Travolta bio odličan mentor te ga je naučio kako glumiti. "Puno sam toga naučio samo zato što mi je Travolta bio blizu", kaže Macht. Ipak, najviše nam je poznat po seriji "Suits", a s kolegama iz serije se i privatno jako povezao.

Sarah Rafferty u seriji glumi Donnu Paulsen te je jako očito da postoji neka kemija između njih dvoje. Razlog tome je činjenica da su bliski prijatelji dugo godina, neovisno o samoj seriji. Upoznali su se 1993. godine i od onda su sjajni prijatelji, a njihove kćeri su najbolje prijateljice. Fanovi ga najviše uspoređuju s Harveyjem Specterom, no Gabriel kaže da on i njegov lik koji ga je proslavio malo toga imaju zajedničkog.

"Harvey je odličan lik. Agresivan je, oštar i britak na riječima. Ja nisam takav lik, zaista nisam", ispričao je te dodao da mu je igranje te uloge po 12 sati dnevno znalo biti jako iscrpljujuće. Smatra i da imaju različit stil, no fotografije od posljednjih nekoliko godina kažu drugačije.

Obzirom na činjenicu da se serija "Suits" snimala u Torontu, iako je radnja smještena u New Yorku, Gabriel je u jednom trenutku bio cimer s kolegama sa seta. Živio je s obitelji Patricka J. Adamsa, a nakon toga se uselio sa Sarah Rafferty zbog potreba snimanja.

Već je 16 godina u braku s australskom glumicom

Gabriel Macht u braku je već 16 godina s glumicom Jacindom Barrett. Svoju obitelj smatra izuzetno bitnom, a sudeći prema njihovim objavama na društvenim mrežama, sretni par zaljubljen je kao prvoga dana. Australska glumica i Macht vjenčali su se 2004. godine, a imaju dvoje djece, kćer Satine Anais Geraldine i sina Lucu. Supružnici su zajedno glumili u tri epizode serije "Suits", a Jacinda je napoznatija po ulogama u "Bloodlineu" i "The Following" te se pojavila u filmu "The Las Kiss".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 14th Anniversary @jacindabarrett you are my spiritual partner forever and I have fallen for you each and every day since we crossed paths. Mother, partner, best friend, confidente,soulmate, #wife #anniversary #i #love #you

A post shared by Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) on

Glumac je od 2008. godine vegetarijanac, a u jednom je intervjuu istaknuo kako je prestao jesti meso zbog zdravstvenih razloga. Kolegica iz serije, vojvotkinja Meghan Markle prije nekoliko godina je ispričala kako joj je smiješno gledati da Gabriel glumi macho muškarca koji obožava odreske, a u stvarnom životu ne jede meso.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene