i to nije sve!

Bidenu će sin biti uteg? Bio usred skandala, dobio dijete sa striptizetom i borio se s ovisnostima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hunter Biden je završio pravo kao i njegov otac Joe, no ima turbulentan privatni život, a Donald Trump je aludirao na njegove sumnjive poslove.

Joe Biden je pobijedio na izborima za američkog predsjednika, a mnogi smatraju da će mu na toj funkciji biti teret njegov sin Hunter. 

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Zovu ga crnom ovcom poznate obitelji, dobio je dijete sa striptizetom i borio se s ovisnošću, no iza njega su i gubici tri člana obitelji

50-godišnji odvjetnik podizao je prašinu svojim privatnim životom. Od 2019. je u braku s Melissom Cohen i to mu je drugi brak, a prije nekoliko mjeseci dobili su dijete.

Njegov prvi brak bio je s odvjetnicom Kathleen Biden (50), s kojom je dobio sina Finnegana te kćeri Maisy i Naomi, kojoj je dao ime po pokojnoj sestri koja je stradala u nesreći kada je imala godinu dana.

Hunter je sablaznio javnost 2017. kada su procurile informacije da je u bliskom odnosu s Hallie Biden, udovicom svoga pokojnog brata Beaua koji je umro od tumora mozga 2015. Prema pisanju američkih medija, to su odobravali njegov otac Joe i maćeha Jill, a romansa je počela 2016., godinu nakon Beauove smrti. Njihova veza raspala se 2019.

Hunter je suosnivač kompanije Rosemont Seneca Partner, a od 2014. do 2019. je radio u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina "Burisma Holdings" te bio u centru pozornosti desničarskih zavjera. Osim toga je bio član uprave šangajske tvrtke za upravljanje kapitalnim ulaganjima BHR, a Donald Trump je aludirao da je njegov otac Joe koristio svoj svoj politički položaj da bi pogodovao sinu pa je pozivao državnog tužitelja da pokrene istragu o njegovom poslovanju u inozemstvu.

Hunter se svojedobno borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, a 2015. je bio usred skandala kada se njegova e-adresa našla na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison. Peto, izvanbračno dijete je dobio s Lunden Alexis Roberts (29). Ona je striptizeta, kako pišu strani mediji, a očinstvo je potvrđeno na sudu u Arkansasu prošle godine.

Dok Hnter podiže prašinu svojim privatnim i poslovnim životom, njegova polusestra Ashley (39), koju je Joe dobio sa suprugom Jill, ima zavidnu biografiju iza sebe. Ona je po struci socijalna radnica, a javnost ju je upoznala kada je njezin otac bio na dužnosti potpredsjednika SAD-a u administraciji Baracka Obame. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am one proud mama!

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Bavi se aktivizmom i modnim dizajnom, a svojedobno je otkrila da je u ranoj mladosti stekla strast prema državnim aktivnostima, što nije čudno jer je njezin tata cijeli život u politici. "Moj je otac javni službenik do kraja života, mama profesorica u državnoj školi, to je u mojem DNK-u", objasnila je Ashley 2017. u jednom intervjuu. 

Studirala je kulturnu antropologiju na Sveučilištu Tulane, a diplomu iz socijalnog rada stekla je na Sveučilištu u Pennsylvaniji te je bila jedna od 12 studenata koji su osvojili nagradu John Hope Franklin za borbu protiv rasizma. Radila je u Pravnom centru u Delawareu, fokus joj je bio na krivičnom pravu, a 2014. došla je na poziciju izvršnog direktora te ustanove. 

Ashley je 15 godina bila socijalni radnik u Odjelu za pomoć djeci, mladima i njihovim obiteljima. Usto je osmislila program za maloljetnike, udomiteljske obitelji podršku mentalnom zdravlju. 

Nije se samo angažirala po pitanju ljudskih prava nego i životinjskih, a njezin aktivizam probudio se još u osnovnoj školi. Kada je išla u četvrti razred, saznala je da njezin omiljeni brend sjajila za usne Bonne Bell testira svoje proizvode na životinjama. Ubrzo je osmislila kampanju protiv takvog načina rada. 

Ashley se angažirala i kako bi pomogla spasiti dupine i obratila se svom ocu Joeu da ju podupre. Izložila mu je svoj program i nagovorila ga da se za to založi kod tadašnje kongresmenke Barbare Boxer. Ashley se čak pojavila pred članovima Kongresa da bi ih potaknula na donošenje zakona koji je konačno napravljen 1991. te je pomogao u zaštiti dupina. 

Svestrana Bidenova kći pokrenula je i svoj modni brend "Livelihood" čiji je glavni cilj borba protiv rasne nejednakosti i nejednakosti primanja, a preko njega je podržala i pokret "Black Lives Matter"

"Ponosan sam na nju, od treće godine želi promijeniti svijet", pohvalio je jednom Joe svoju kćer. Aktivirala se i u predsjedničkoj kampanji sog oca. 

"Danas sam ovdje jer obožavam svog oca, ali također, duboko vjerujem da on ima karakter i viziju o tome kako voditi ovu zemlju", ispričala je Ashley u kolovozu kada je bila domaćin događaja "Žene za Bidena". 

Vrlo je bliska s polubratom Hunterom (50), očevim sinom iz prvog braka, a takav je odnos imala i s preminulim Beauom. Svojedobno je istaknula da nema jače veze od one koja spaja sestru i braću.

Preko pokojnog Beaua upoznala je svog supruga, otorinolaringologa i plastičnog kirurga Howarda Kreina (39), za kojeg se udala 2012. Njezin otac jednom je pokazao što misli o njezinu mužu. "On je pravi momak", naglasio je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene