miljenik publike

Tko je misteriozni detektiv Cho iz popularne krimiserije? Ima nekoliko diploma, crni pojas u tae kwon dou i opasne hobije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tim Kang najpoznatiji je po ulozi u seriji "Mentalist", a glumio je i u nekim hit-filmovima te brojnim drugim popularnim serijama.

Glumac Tim Kang proslavio se kao mnogima omiljeni detektiv Kimball Cho u popularnoj kriminalističkoj seriji "Mentalist".

I dok u seriji uspješno krije svoj privatni život, u stvarnosti se o njemu ipak zna malo više.

Kang je rođen i odrastao u San Franciscu. Diplomirao je političke znanosti na Berkeleyju te je stekao titulu magistra likovnih umjetnosti na Institutu za kazališnu umjetnost na Sveučilištu Harvard. Također ima i diplomu Moskovske akademije primijenjene umjetnosti.

Tečno govori korejski i ima crni pojas u tae kwon dou. Ljubitelj je automobila i motocikala te brzih vožnji, pa ga se često može vidjeti na trkaćim stazama. Također uživa i u ekstremnim sportovima u vodi i na nebu te profesionalno roni s bocama od 1996.

U braku je s glumicom Ginom Marie May, s kojom ima 12-godišnju kći Biancu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Official Tim Kang (@yilatimothykang)

Što se tiče njegove karijere, na velikome platnu ostvario je uloge u filmovima "Mr. Sandman", "Rambo", "Zaboravljeni", "Dva tjedna za ljubav" i "Robot Stories".

Njegove televizijske uloge uključuju serije "Heroji iz strasti" i "Specijalna postrojba", a od 2018. ga možemo gledati i u ulozi Gordona Katsumotoua u seriji "Magnum P.I". Ostvario je i gostujuće uloge u serijama "Šaptačica duhovima", "U uredu", "Obitelj Soprano", "Monk", "Chappelle’s Show", "Zakon i red: Zločinačke nakane" i "Zakon i red: Suđenje pred porotom".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene