Svi su ludi za njim!

Obožavateljice uzdišu za njim, no njega je u rekordnom roku osvojila lijepa kolegica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Freddie Stroma u seriji "Bridgerton" glumi pruskog princa Friedricha, a od prosinca 2016. u braku je s glumicom Johannom Braddy, koja često dijeli njihove romantične fotografije na Instagramu.

Freddie Stroma jedna je od zvijezda nove serije "Bridgerton", koja obara rekorde gledanosti, a obožavateljima filmskog serijala "Harry Potter" poznat je otprije. 

Pogledaj i ovo David Holmes tužna, ali inspirativna priča Na snimanju Harryja Pottera završio je u kolicima, no danas nadahnjuje druge: Upoznajte kaskadera Davida Holmesa!

Stroma, koji je 8. siječnja navršio 34 godine, rodio se u Londonu kao sin kompjuterskog stručnjaka Stefana Sjöströma porijeklom iz Švedske i Njemice Crystal Sjöström. Odrastao je u gradu Ascotu, a školovao se u internatu za dječake te ima stariju sestru Antoniju i mlađeg brata Philippa. 

Kao 16-godišnjak Freddie je postao član Nacionalnog teatra za mlade Velike Britanije. Dobio je razne uloge u britanskim serijama među kojima su "Casualt" i "May", ali odlučio je upisati studij neuroznanosti na Sveučilištu u Londonu. Tijekom tog razdoblja je cijelo je vrijeme radio kao glumac i maneken kako bi si platio fakultet. 

Pauzu od studija uzeo je zbog uloge Cormaca McLaggena u filmu "Harry Potter i Princ miješane krvi", no diplomirao je nakon što je snimanje završeno. Kasnije je upisao i poslijediplomski studij. 

Ipak, Stroma se posvetio glumi i jednu od najznačajnijih uloga je odigrao u seriji "Nerealno", u kojoj je utjelovio Adama Cromwella. Usto, godinu dana kasnije pridružio se glumačkoj ekipi hit-serije "Igra prijestolja" u šestoj sezoni kao Dickon Tarly. 

Svojedobno je objasnio kako je odlučio svoje prezime iz Sjöström promijeniti u Stroma jer postoji hokejaš imena Fredrik Sjöström. Glumac, koji je u seriji "Bridgerton" utjelovio pruskog princa Friedricha koji je jedan od udavarača Daphne Bridgerton, svira gitaru i pjeva, a to je naučio samostalno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johanna Braddy (@thejohannabraddy)

Inače, za razliku od naočitog kolege iz nove hit-serije Regéa-Jeana Pagea, Freediejev ljubavni status dobro je poznat. U braku je s kolegicom Johannom Braddy (33), koju je upoznao na setu serije "Nerealno" u ljeto 2015. 

Zaručili su se u svibnju 2016. i vjenčali u prosincu iste godine. "Najbolji trenutak za nas bio je kada sam hodala prema njemu koji je stajao kod oltara. Bilo je puno suza radosnica. Nikad to neću zaboraviti", rekla je svojedobno Johanna. 

Stroma se prilagodio svojoj dragoj, lijepoj Amerikanki i vjenčali su se u Atlanti, a njegova je obitelj doputovala na svadbenu ceremoniju iz Europe i Azije. 

Iako glumac nema profil na Instagramu, njegova supruga Johanna ga ima i često dijeli njihove romantične fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti. Očito je da paru nakon više od pet godina veze ne nedostaje strasti i da su jako zaljubljeni. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Preporuke Na pragu šestog desetljeća poradio na mišićima kojima se pohvalio u izdanju bez majice, a sad se zna i zašto je to učinio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene