Proslavio se kao student

Tek mu je 25, a već ima vojsku obožavateljica! Teško je ne zamijetiti fotke njegova isklesanog torza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dogan Bayraktar u seriji "Ljubav osvetnika", koja se prikazuje na Novoj TV, tumači Aslana, a da bi se probio u svijetu glume, prvo se bavio manekenstvom.

Dogan Bayraktar (25) jedna je od zvijezda serije "Ljubav osvetnika", a godinama privlači pozornost žena svojim izgledom, pogotovo isklesanim tijelom.  

Prije nego što se probio u svijetu glume, Dogan je radio kao maneken. Javnost ga je zamijetila 2015. kada je kao student na Sveučilištu Nišantaši u Istanbulu osvojio drugo mjesto na natjecanju Best Model of Turkey. 

Bayraktar je tada i sam priznao da je sudjelovao kako bi dobio pozornost i da želi biti dobar glumac u budućnosti. Ubrzo je dobio ulogu u seriji "Warrior", u kojoj su u središtu radnje bili profesionalni vojnici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doğan Bayraktar (@dogaanbayraktar)

Dogan, kojeg možemo gledati u seriji "Ljubav osvetnika" u ulozi Aslana, vješto sakriva svoj privatni život. Ipak, prema riječima turskih medija, naočiti Turčin je slobodan, a ima diljem svijeta vojsku obožavateljica koje je ta vijest razveselila. Više od 300.000 ljudi ga prati na Instagramu, gdje dijeli pokazuje svoj isklesani torzo te dijeli fotografije prijatelja i ističe koliko voli životinje. 

Bayraktar je trenutačno, kako pišu turski mediji, zainteresiran samo za svoju glumačku karijeru, dok će se kasnije posvetiti obitelji.   

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene