talent od malih nogu

Tek joj je 11, a već je osigurala zvjezdani status: Osim glume, voljela bi se baviti još jednim poslom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beren Genčalp u seriji "Ambasadorova kći" tumači Melek, djevojčicu čije su roditelje razdvojile životne okolnosti i zli ljudi.

Iako ima tek 11 godina, Beren Genčalp si je već osigurala zvjezdani status ulogom u seriji "Ambasadorova kći" koja se emitira diljem svijeta pa i na Novoj TV. 

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Malena Turkinja osvojila je simpatije gledatelja utjelovivši lik Melek, djevojčice kojoj su roditelje razdvojile životne okolnosti i zli ljudi. Beren kaže da je sanjala da postane glumica i vjerovala je da će to postići, a otkrila je da se želi baviti i još jednim poslom. 

"Volim životinje. Želim biti i veterinarka", rekla je Genčalp koja je svoju ulogu odigrala sa osam godina. Nema nikakvih poteškoća sa učenjem teksta i glumom jer, kako je objasnila, voli i želi to raditi. 

"Glumim Melek s mnogo ljubavi. Ponekad je čak uspoređujem sa sobom. Ona je djevojčica istog uzrasta kao i ja. Zato mi nije teško raditi na tom liku. Također uživam raditi na liku Melek s podrškom i podukom svoje učiteljice glume", istaknula je. 

Uživa u suradnji s Neslihan Atagul Dogulu koja joj u seriji tumači majku i jako ju voli. "Prvog dana, kad smo se upoznale, poklonila mi je knjigu i napisala mi posvetu. To me je vrlo usrećilo. Čuvat ću knjigu do smrti. Dosta se zabavljamo na setu. Ona mi je podrška u glumi. Puno me je toga naučila. Želim biti uspješna glumica poput nje. Nakon što završimo našu scenu, imamo znakove koje smo izmislile, napravimo ih i nasmiješimo se jedna drugoj", otkrila je detalje sa snimanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beren Gençalp (@berengencalp)

Beren, koja uspješno glumačku karijeru usklađuje sa školom i jako voli svoje učitelje, kaže da su njezini prijatelji dobro reagirali na njenu ulogu. "Sljedećeg jutra, prvog dana nakon emitiranja serije, moji su me razredni kolege pozdravili pljeskom i rekli da su stvarno uživali. Neki su mi rekli da su čak i plakali dok su me gledali. Vrlo sam sretna što im se svidjela moja gluma", ispričala je Turkinja. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Engin Akyurek Preporuke Svi ga znaju kao narcisoidnog psihopata, ali iza kamere on je potpuno druga osoba, najvažnija mu je jedna stvar

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene