Što je ovo?

Zbog golotinje se našla usred skandala, pa čak i na sudu, ali čini se da su joj razgolićena izdanja i dalje najdraža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

YesJulz uživala je na plaži u Miamiju, gdje je snimljena u badiću koji joj je jedva prekrio strateška mjesta.

Popularna influencerica, koja nosi nadimak i američke snapchat kraljice, YesJulz bila je glavna atrakcija jedne od plaža u Miamiju gdje se šetkarala u badiću koji joj je jedva prekrio strateške dijelove tijela, a čini se da joj je upravo to bila i namjera.

31-godišnja YesJulz, pravog imena Julieanna Goddard, pojavila se sjajno raspoložena, a njezina pojava i bujne obline nisu nikome mogle promaknuti i malo je toga ostavila mašti. U takvom se izdanju našla i na meti objektiva paparazza, a takva pažnja nimalo joj nije smetala niti joj je pokvarila dan, iako su joj razgolićene fotografije prije nekoliko godina stvorile ozbiljne probleme.

Naime, 2016. godine našla se usred skandala, a na kraju i pravne bitke nakon što je javno obznanila da je ucijenjena zbog svojih golišavih fotografija. Za to je optužila reality zvijezdu Henchu Voigt kojoj je sud zaplijenio mobitel koji je navodno bio korišten u pokušaju iznude. Potom je uhićena zajedno s navodnim suučesnikom Wesleyjem Victorom jer su prijetili YesJulz da će objaviti u njezine gole fotografije ako im ne plati iznos od 18 tisuća dolara.

Nakon uhićenja na društvenim se mrežama proširila eksplicitna snimka za koju je Hencha tvrdila da ju je sama YesJulz objavila, što je ona, naravno, negirala.

No to sve nije umanjilo njezinu popularnost pa je sklopila i neke unosne poslove s popularnim brendovima s kojima i danas surađuje, a osnovala je i vlastitu agenciju za oglašavanje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene