Zaboravljeni par

Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Winona Ryder s Jimmyjem Fallonom navodno je bila u svibnju 2000. godine, a kako im veza nije uspjela, par o svome odnosu nije želio ni govoriti.

Da su glumica Winona Ryder i holivudski ljepotan Johnny Depp bili par, znamo svi, pa čak i većinu detalja iz njihove veze. No svima je manje poznato s kime je Winona sve bila nakon Deppa.

Pogledaj i ovo showbuzz Domišljato Obavijestio curu o prekidu preko televizije, a preokret u karijeri doživio je kad je ubacio erotsku scenu

Brojna šuškanja ukazuju na to da se glumica spetljala sa slavim voditeljem Jimmyjem Fallonom još davne 2000. godine. U vezi su bili tek mjesec dana, tijekom svibnja spomenute godine, a s obzirom na to da im nije uspjelo, oboje i dan-danas tvrde kako su oduvijek samo prijatelji.

Winona je nakon Deppa bila u vezi i s kolegom Mattom Damonom, a posljednjih godina skriva sve detalje svog privatnog života. Trenutačno je u vezi sa Scottom Mackinlayjem Hanhom, još od 2011. godine.

Njezini prijatelji kažu kako nikada nije bila sretnija, no jednako kao što ne komentiraju njezinu vezu s Fallonom, nitko nije otkrio previše detalja ni o njezinoj vezi s dizajnerom Hahnom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +1 Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) Celebrity Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene