Nekima to nije realno

Gola fotografija Jennifer Lopez koju je sama objavila izazvala je hrpu oduševljenih rekacija, ali to se ne sviđa svima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska voditeljica Ulrika Jonsson optužila je pjevačicu Jennifer Lopez i glumicu Jennifer Aniston da svojim fotošopiranim golišavim fotografijama nameću nerealna očekivanja.

Pjevačica Jennifer Lopez ovog je tjedna oduševila milijune obožavatelja svojim izgledom u 52. godini života u videu u kojem je potpuno gola. No bilo je i onih kod kojih je J.Lo izazvala potpuno drugačiju reakciju.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez prošlost se ponavlja Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Jedna od njih je britanska voditeljica Ulrika Jonsson koja se javno obrušila na pjevačicu, ali i na glumicu istog imena - Jennifer Aniston.

"Kao majka četvero djece - od kojih su dvije djevojke u dobi od 16 i 20 godina - duboko sam zabrinuta kako takve fotografije utječu na njihovo samopouzdanje", napisala je 53-godišnja voditeljica za britanski The Sun.

"Mogu se pretvarati da se vode zdravim razumom i da su svjesne kako takve fotografije nemaju veze sa stvarnošću, ali znam i da će se, duboko u sebi, zbog njih osjećati nesigurno kada se pogledaju u ogledalo ili slikaju selfie", dodala je zabrinuta majka.

Voditeljica, koja je i bivša manekenka, smatra i da nerealna očekivanja koja se nameću na Instagramu osim na djevojke mogu imati štetan učinak i na starije žene. Priznaje da se i sama bori s nesigurnostima zbog golišavih fotografija zvijezda poput spomenute glumice i pjevačice koje na njima izgledaju savršeno i gotovo upola mlađe od svoje dobi.

"Kad sam prije nekoliko dana gledala u fotografiju prekrasne Jennifer Aniston, zapitala sam se koje je moje opravdanje što ne izgledam tako", napisala je. Na dodala je i kako smatra da ima puno važnijih stvari od ostajanja u formi i tješi je što poznaje puno drugih ljudi koji isto misle.

Kao odgovor na pretjerano obrađene fotke zvijezda, voditeljica je ovog tjedna na svojem Instagramu pokazala lice bez šminke i fotošopa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ulrika Jonsson (@ulrikajonssonofficial)

"Bolje? Nitko se više ne boji umornih mama bez šminke koje povremeno uživaju u rumu? Večeras sam čak i umornija nego inače. I anemična", napisala je u opisu fotografije.

Podsjetimo, J.Lo je ovog tjedna na Instagramu promovirala svoju novu pjesmu "In The Morning" videom i fotografijom na kojima je potpuno gola.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +3 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Zanimljivosti Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene