Ovo je urnebesno!

Poznati britanski voditelj mora se braniti: "Nisam žena s golubovima iz filma 'Sam u kući'"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanskog televizijskog voditelja Piersa Morgana njegova je suvoditeljica u emisiji "Good Morning Britain" optužila da je on žena s golubovima iz filma "Sam u kući 2", koju zapravo glumi Brenda Fricker.

Poznati britanski televizijski voditelj Piers Morgan ponovno se suočava s usporedbama s jednim od najomiljenijih likova iz filma "Sam u kući 2".

Pogledaj i ovo Princ Harry Jasno je što misli Popularni voditelj se okomio na princa Harryja, nije ga nimalo štedio na riječima: "Neću slušati lekcije"

Njegova suvoditeljica Susanna Reid u emisiji "Good Morning Britain" optužila ga je da je on žena s golubovima iz Central Parka s kojom se Kevin u filmu sprijateljio i koju zapravo glumi Brenda Fricker.

"Ja nisam ona", pravdao se Morgan u emisiji, na što mu je Reid odgovorila: "Jesi, i za to imam dokaz."

Zatim je pokazala fotografiju na kojoj voditelj pozira s golubovima.

Fotka Piersa i golubova nastala je 2008. godine tijekom iste emisije, kada su voditelja također uspoređivali s glumicom iz filma. Zanimljivo je da je sličnost među njima prvi primijetio Piersov sin Spencer, a teorija o sličnosti posebno je odjeknula na Twitteru.

Prava glumica iz filma poprilično je zadovoljna usporedbama i smatra ih urnebesnima, prenosi Daily Mail.

Fricker, kojoj je danas 75 godina, nedavno je i sama nasmijala javnost kada je priznala da je Oscara koji je dobila za najbolju sporednu ulogu u filmu "Moje lijevo stopalo" 1989. godine bacila na dno bazena.

"Svi smo bili pijani pored hotelskog bazena i svi su htjeli vidjeti moj Oscar, pa sam ga bacila u bazen", ispričala je u emisiji The Late Late Show i priznala kako je i zbog svog postupka odmah požalila.

"Odmah sam skočila u bazen po kipić, a za mnom su skočili i japanski turisti koji su htjeli pokupiti novac koji mi je ispao iz džepova", dodala je.

Osim "Sam u kući 2" i "Moje lijevo stopalo", Brenda je tijekom karijere snimila više od 50 filmova, a posljednju ulogu ostvarila je u televizijskoj seriji "Forgive Me", čije je snimanje završeno 2015. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kylie Minogue (Foto: Instagram) Celebrity Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene