Najgledaniji događaj

Rekordna gledanost: Intervju Meghan i Harryja gledalo više od 49 milijuna ljudi, planiraju ga opet emitirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Intervju Meghan Markle i princ Harry s Oprom Winfrey gledalo je više od 49,1 milijun ljudi, a i dalje je dostupan na streaming platformama i gledanost je i dalje visoka.

Više od 49,1 milijun ljudi diljem svijeta gledalo je intervju Opre Winfrey s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle, objavila je u utorak američka televizijska mreža CBS.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Par je u njemu iznio optužbe o rasizmu i svađama unutar britanske kraljevske obitelji, a emitiran je u nedjelju na CBS-u i u ponedjeljak na britanskom ITV-u te je još uvijek dostupan na streaming platformama.

Američka televizijska mreža istaknula je da je gledanost intervjua i dalje visoka te će ponovno emitirati cijeli razgovor u petak u Sjedinjenim Državama.

CBS je potvrdio da je dvosatni intervju bio najgledaniji događaj u nedjelju u udarnom terminu u više od godinu dana, a da nije riječ o Super Bowlu, koji obično privuče oko 100 milijuna gledatelja i najgledaniji je televizijski događaj u Sjedinjenim Državama.

Intervju u kojemu su Harry i Meghan optužili kraljevsku obitelj za rasizam i jer ih nisu zaštitili od negativne medijske pokrivenosti bio je prvi veliki intervju para otkad su se preselili u SAD iz Britanije i napustili kraljevske dužnosti. Meghan je progovorila o suicidalnim mislima, a Harry je rekao da ga je iznevjerio njegov otac, princ Charles.

Meghan je također rekla da su članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti zbog boje kože njihova sina Archieja prije njegova rođenja i da je Buckinghamska palača uskratila zaštitu djetetu.

Kraljica Elizabeta II. i njezina obitelj objavili su u utorak da ih je rastužilo saznanje o iskustvima princa Harryja i Meghan i da će se pozabaviti pitanjem rasizma.

"Cijela je obitelj ražalošćena zbog saznanja koliko su protekle godine bile izazovne za Harryja i Meghan. Otvorena pitanja, osobito ona o rasi, zabrinjavajuća su. Iako se neka sjećanja mogu razlikovati, ona se shvaćaju vrlo ozbiljno i obitelj će ih privatno rješavati. Harry, Meghan i Archie uvijek će biti vrlo voljeni članovi obitelji", priopćili su iz Buckinghamske palače. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene