dok ih smrt nije rastavila

Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa i Kobe Bryant upoznali su se 1999. godine, a dvije godine kasnije su se vjenčali. Njegov otac bio je protiv te veze, zbog čega je zahladio odnose sa svojim sinom.

Udovica Kobea Bryanta, Vanessa, početkom svibnja navršila je 38 godina, a rođendan je prvi put nakon dugo godina obilježila bez supruga. Košarkaška legenda i njegova kći Gianna poginuli su u helikopterskoj nesreći 26. siječnja ove godine, a odonda Vanessa često na Instagramu s obožavateljima dijeli uspomene sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Vanessa i Kobe upoznali su se 1999. godine kada je ona gostovala u videospotu grupe u kojoj je onda bio Snoop Dogg. Bryant je u to vrijeme pokušavao ostvariti glazbenu karijeru skupa s košarkaškom, no nije mu uspjelo. Ipak, upoznao je svoju buduću suprugu u tim krugovima. Vanessa je imala 17, a Kobe 20 godina. "U školu je donosila Kobeove fotografije i sve smo bile ljubomorne na nju", rekla je Vanessina školska kolegica u intervjuu 2005. godine. Nisu joj vjerovali da je u vezi sa slavnim košarkašem.

Nakon što je navršila 18 godina, Kobe i Vanessa su se zaručili, a vjenčali su se u travnju 2001. godine. Njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su bili protiv tog braka. Košarkaš je nekoliko godina kasnije otkrio kako se nejgov otac Joe protivio vezi jer je ona latinoameričkog podrijetla, a ne afroameričkog. S ocem se svađao od samih početaka veze s Vanessom. Joe i Kobe Bryant zbog toga su zahladili odnose.

Samo šest mjeseci nakon što je Vanessa rodila kćer Nataliju, Bryanta su optužili za seksualno napastovanje 19-godišnje djelatnice hotela u Koloradu. Na konferenciji za medije kasnije je rekao kako napastovanja nije bilo, već je djevojka pristala na susret s njime. Vanessa je bila cijelo vrijeme uz njega dok je pričao te ga je držala za ruku. U izjavi kasnije istaknula je kako je svjesna toga da moraju poraditi na braku te da je Kobe napravio pogrešku.

Nakon te afere dobila je 8-karatni prsten s ljubičastim dijamantom vrijedan 4 milijuna dolara. Kobeova supruga u to je vrijeme imala spontani pobačaj, a drugu kćer Giannu dobili su 2006. godine.

Nakon deset godina braka Vanessa je predala papire za razvod, a kako par nije potpisao predbračni ugovor, imala je pravo na pola njegova bogatstva. Ipak, riješili su nesuglasice te su dvije godine kasnije objavili da ostaju skupa. Bianka Bryant na svijet je došla 2016. godine, a 2019. godine Vanessa je rodila Capri.

Unatoč brojnim problemima, par je ostao zajedno dok ih smrt nije rastavila, odnosno do stravične nesreće u Kaliforniji početkom ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene