Opustila se na plaži

Konobareći je osvojila srce bivšeg seks-simbola pa ju paparazzi ne ispuštaju iz vida, sada su je uhvatili u minijaturnom bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Valladares u rijetkim se trenucima odvaja od dečka Zaca Efrona, ali sada je zbog karantene primorana bez njega provesti sama čak dva tjedna.

Holivudski glumac 33-godišnji Zac Efron vratio se u Sydney s nedavnog puta u Dubai i dok sada mora provesti 14 narednih dana u obveznoj karanteni na svom privatnom imanju, pa njegova nova djevojka Vanessa Valladares uživa sama na plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz skriva se od javnosti Uhvaćen u prisnom odnosu s atraktivnom brinetom: Pobjegao od slave i živi u blizini nudističke plaže

Paparazzi su 25-godišnju Vanessu, koja se inače bavi i manekenstvom, snimili u bikini-izdanju s tangicama u kojem je pokazala vitku liniju šetajući i opuštajući se uz ocean, a pokazala je i tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

Zac je brinetu koja je osvojila njegovo srce upoznao u srpnju prošle godine u jednom kafiću u australskom Byron Bayu, gdje je ona radila kao konobarica. Izvori bliski njoj istaknuli su kako se par upoznao preko Vanessina šefa, a ona je navodno zbog glumca ostavila posao kako bi što više vremena mogla provesti s njim.

"Zaista mislim da bi se Zac trebao oženiti njome ako bi ona na to pristala. Prekrasan su par, sve rade zajedno i baš su slatki", otkrio je glumcu blizak izvor za New Idea i potvrdio da je njihova veza itekako ozbiljna.

Zac već mjesecima živi nedaleko od nudističke plaže Belongil Beach, a svojedobno je rekao kako voli boraviti u Australiji jer mu je lako ostati anoniman.

"Ono što volim kod te zemlje, a to nemamo u Kaliforniji, jest to što je toliko plaža na kojima uopće nema ljudi", istaknuo je glumac. Navodno mu se toliko sviđa tamo da trenutačno razmišlja o kupnji kuće umjesto unajmljivanja. Dodatni razlog tome vjerojatno je i nova ljubav. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) +0 Priscilla Presley (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je prava ljepotica kada je zavela najpoznatijeg glazbenika na svijetu, a s godinama se drastično promijenila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene