Mračna priča

Imala je samo 10 godina i već stotinu tisuća dolara na računu kada je njezin mali život okončan na najbrutalniji mogući način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Judith Barsi imala je deset godina kada je njezin život okončan na najbrutalniji mogući način koji Hollywood pamti.

Smrt 10-godišnje glumice Judith Barsi ostala je zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Hollywoodu, nakon što je nju i majku ubio otac, koji je potom i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Jeste ga vi čuli? Mnogi ne mogu vjerovati kako danas stvarno zvuči dječak iz najdražeg božićnog klasika: "Oprostite, ali taj glas..."

Judith je bila jedna od najuspješnijih dječjih glumačkih zvijezda kada je bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži svojeg obiteljskog doma.

Glumila je u filmovima "Jaws: Revenge", "All Dogs Go To Heaven", "The Land Before Time" i mnogim drugima, a do trenutka kada je njezin mladi život bio okončan na brutalan način zaradila je već sto tisuća dolara.

Majka ju je u svijet glume uvela kada je imala svega pet godina, a zahvaljujući glumačkim ostvarenjima, obitelj si je u kratkom roku priuštila novu kuću u Los Angelesu i sve uvjete za miran život, no iza svega se krila mračna priča. Njezin otac Jozsef bio je ovisnik o alkoholu, imao je niz problema s policijom i nasiljem, a u nekoliko je navrata prijetio kako će ubiti sebe i članove obitelji te zapaliti njihov dom, zbog čega ga je supruga i prijavila.

Na Judith je to sve potresno djelovalo i čak je posjećivala psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila i preselila se s majkom u zasebni stan, no lokalni centar za socijalnu skrb zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

No bila je to kobna pogreška jer su ubrzo pronađena tri mrtva tijela, koja su pripadala malenoj Judith, njezinoj majci i ocu, koji je na posljetku odlučio ostvariti svoje crne prijetnje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene