Ljubila miljenika žena

Ovu ljepoticu na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi, a domaćoj publici jako je dobro poznata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagül u novoj seriji Nove TV "Ambasadorova kći" utjelovila je naslovnu ulogu, a već smo je imali priliku gledati u serijama "Bit ćeš moja" i "Pitanje časti".

Turska glumica Neslihan Atagül (28) u novoj seriji "Ambasadorova kći" utjelovila je naslovnu ulogu, a domaćoj publici već je poznata iz prijašnjih turskih serija koje su se emitirale na Novoj TV.

Neslihan smo već imali priliku gledati u serijama "Bit ćeš moja" i "Pitanje časti", a sada se na ekrane vratila kao odvažna, ali i nesretna ljepotica Nara, čije ćemo nastojanje da pomiri svoje osjećaje prema mladom Sandžaru pratiti u brojnim dramatičnim preokretima koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima.

Rođena je 1992. godine u Istanbulu. Obitelj joj nije bila bogata, otac joj je radio kao vozač, a majka je bila kućanica te je odlučila svoju kćer progurati kao modela i poslala je njezin portfolio raznim modnih agencijama. Do svoje 14. godine Neslihan je snimila brojne kampanje za turske brendove, što joj je donijelo i prvu ulogu u turskom filmu "Prva ljubav" 2006. godine. Uloga ju je vinula među zvijezde i od tada je glumila u brojnim drugim turskim filmovima i serijama te je za svoj rad nagrađivana.

Lijepa Turkinja, koju na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi, supruga je još jednog turskog glumca koji je dobro poznat domaćoj publici. Radi se o Kadiru Dogulu, kojega smo imali priliku gledati u serijama "Nauči me voljeti" i također "Pitanje časti", tijekom čijeg su se snimanja njih dvoje i zaljubili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul)

Par se vjenčao 2016. godine na obali Bospora, a nakon raskošnog vjenčanja medeni mjesec proveli su na Maldivima.

Zanimljivo je da im se na vjenčanju nepozvan pojavio još jedan popularni turski glumac Burak Özçivit, koji je s Neslihan glumio u seriji "Bit ćeš moja" i koji joj je bivši dečko.

Neslihan i Burak slovili su za najbolji i najtraženiji glumački par Turske, no ona ga je kasnije u medijima ismijala i rekla da uopće nema talenta, što je narušilo njihov inače dobar odnos nakon prekida.

U novoj seriji "Ambasadorova kći", uz Atagül, glavnu ulogu ima slavni glumac i književnik Engin Akyürek, koji je utjelovio Sandžara i kojega smo također već imali priliku gledati u serijama "Izgubljena čast" i "Ljubav i novac".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene