NEZAUSTAVLJIVA GLUMAČKA ZVIJEZDA

Tko je zgodni i šarmantni glumac o kojem svi pričaju zbog filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Marić trenutno je najpoznatije lice regionalne filmske scene. Svi pričaju o njegovoj ulozi u filmu "Toma" koji će se krajem tjedna početi prikazivati u našim kinima.

Posljednjih nekoliko tjedana cijelu regiju trese groznica oko novog filmskog hita. "Toma" je biografski film o legendarnom boemu narodne glazbe Tomi Zdravkoviću. Uloga kultnog pjevača pripala je jednom od najpoznatijih mladih srpskih glumaca, 31-godišnjem Milanu Mariću.

Pogledaj i ovo Dragan Bjelogrlić i Milan Marić jedva čekamo! Poslije filma snima se i serija o Tomi Zdravkoviću, pogledajte prve fotografije sa seta u Sarajevu!

Milan je karijeru započeo mnogim zapaženim kazališnim ulogama. Pozornost je prvi puta privukao na stotu obljetnicu Prvog svjetskog rata kad je glumio najpoznatijeg atentatora ovih prostora, Gavrila Principa u predstavi "Ova mi je grobnica mala".

Još veću slavu donijela mu je glavna uloga u nagrađivanom ruskom filmu "Dovlatov" Alexeija Germana. Ondje je utjelovio poznatog ruskog pisca Sergeja Dovlatova. Ruski redatelj odabrao je Marića zbog nevjerojatne fizičke sličnosti s piscem. U samo tri mjeseca Milan Marić naučio je ruski, a film je osvojio nagradu Silver Bear na Berlinskom filmskom festivalu 2018.

Marićevu svestranost i predanost glumi dokazuje i uloga u srpskoj povijesnoj dramskoj seriji "Nemanjići" za koju je savladao jahanje i mačevanje.

Odmak od povijesnih uloga našao je u popularnoj kriminalističkoj seriji "Državni službenik" gdje glumi mladog agenta srpske tajne službe.

U medijima je poznat i zbog svoje ljubavi prema starijim ženama. Kad je imao 24 godine u Beogradu je sreo našu poznatu glumicu Ninu Violić gdje je gostovala s predstavom. Nina je imala 42 godine kad su se upustili u ljubavnu vezu koja je trajala pola godine. Novu ljubav našao je s devet godina starijom kolumnisticom Vanjom Bahilj, no ni ta veza nije dugo trajala.

Prema posljednjim informacijama Milan je u sretnoj vezi s poduzetnicom Jelenom Pavlović koja je od njega starija čak 19 godina, no par nikad nije javno progovorio o svojem odnosu.

Milana Marića kao Tomu možete gledati od 21. listopada kad film službeno stiže u naša kina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene