slava preko noći

Tko je ljepotica koja je iznenada zaintrigirala javnost? Jedna vijest zbog koje je plakala promijenila joj je život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amalia Williamson tumači jednu od glavnih uloga u seriji "Northern Rescue", a kolega joj je William Baldwin, koji ju je iznenadio na snimanju prve scene.

Amalia Williamson zavoljela je glumu u djetinjstvu, a prvu veliku ulogu dobila je u seriji "Northern Rescue" i zaintrigirala gledatelje.

26-godišnja Kanađanka utjelovila je tinejdžerku Maddie West, koja se bori s odlukom hoće li reći ocu Johnu, kojeg igra William Baldwin, strašnu tajnu svoje majke i njegove supruge. 

"Plakala sam od sreće i uzbuđenja kad sam saznala da sam dobila ulogu Maddie. Sjećam se da sam izmjenjivala pozive sa svojim agentom dok to još nije bilo 100 posto sigurno. Kada sam došla kući, saznala sam da su me odabrali", otkrila je Amalia za magazin Holr koliko joj znači angažman u seriji "Northern Rescue".

Kaže kako se tijekom prvih dana snimanja pojavljivala prva, a kada je pročitala scenarij, počela je plakati. "Jako sam bliska sa svojom mamom i to je bio dio u kojem se u seriji svađam s majkom. Kažem joj užasne stvari te ima vikanja", objasnila je Amalia. 

Otkrila je da ju je bilo strah kada je saznala da joj William Baldwin glumi oca i nije znala kakav će biti na setu kada se upoznaju. "Bio je drugi iz glumačke ekipe koji je stigao na snimanje i prvi put kad smo odrađivali scenu skupa, moja baka je bila ondje. William se družio s nama i bilo je to sve jako slatko. Moja baka sjala je od sreće", prisjetila se glumica. 

Inače, Amalia je rođena i odrasla je u kanadskom gradu Oakvilleu, gdje je i počela svoju glumačku karijeru u lokalnom kazalištu. Ima prvostupničku diplomu sa Sveučilišta Sheridan iz područja filma i televizije te je stekla znanje pisanja scenarija i režiranja. Završila je satove glume u Studiju Armstrong u Torontu, a morala je moliti roditelje da joj dopuste da uđe u svijet šoubiznisa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lia (@amaliaawilliamson)

Prvu ulogu ostvarila je u filmu "Playing Dead", a 2015. je utjelovila u Amaliju u kratkom filmu "Punctual Condolence". Prije tri godine imala je svoj redateljski debi s "Level 16". 

Glumica ima dvije mlađe sestre i jednog brata. Objasnila je i da joj je to olakšalo ulogu Maddie u seriji. 

"I u stvarnom životu sam najstarija i brinem se za njih te pokušavam zaštititi sestre i brata. Svađe su također bile lake. Razmirice koje sam snimala s Taylor, mlađom sestrom u seriji, činile su se prirodnima jer je iste dobi kao moja sestra Samantha. Činilo se baš kao da se svađam sa svojom pravom sestrom Sam", rekla je glumica. 

Amalia ima psa Daisy pasmine double doodle, a u svoje slobodno vrijeme voli slikati, čitati, ponekad otići u šoping, no prije svega ističe da najviše provodi vrijeme s obitelji i prijateljima. 

Trenutačno ju na Instagramu prati više od 25.000 ljudi i za svoje atraktivne fotografije često dobiva komplimente. Brzo je prikupila mnoštvo obožavatelja koji su oduševljeni njezinom ljepotom, dok neki pokušavaju saznati od nje hoće li biti druge sezone serije "Northern Rescue", no zasad nema vijesti o tome. S obzirom na dobre ocjene gledatelja i kritičara, mnogi se nadaju da će biti novih epizoda.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene