Nije botoks!

Svi se slažu da s godinama uopće nije ostarjela, a u čemu se točno krije tajna ljepote obožavane Kate Middleton?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton česta je tema rasprava i divljenja na temu ljepote i mladolikog izgleda.

Ljepoti britanske vojvotkinje i supruge princa Williama, 39-godišnjoj Kate Middleton obožavatelji se već godinama dive, pogotovo zbog činjenice što izgleda kao da dana nije ostarjela otkako je postala članica kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

I dok su neki pomislili da se njezina tajna krije u tretmanima botoksom, prema pisanju US Weeklyja Kate je obožavateljica prirodnih proizvoda i u njima se krije tajna njezine ljepote.

Riječ je o veganskom gelu čiji je ključni sastojak spilantol, a kojeg navodno koristi i bivša prva dama SAD-a Michelle Obama, a preporučila joj ga je upravo Kate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate je blagoslovljena i dobrim genima, zdravo se hrani i voli tjelovježbu, a za besprijekoran izgled odana je režim njege kože i polica s provjerenim i pouzdanim kozmetičkim proizvodima koji joj pomažu pri prekrivanju znakova starenja.

Njezina ljepota posebno dolazi do izražaja u glamuroznim izdanjima, kao što je to bilo nedavno na premijeri novog filma o Jamesu Bondu na kojoj je doslovno zablistala u zlatnoj haljini dizajnerice Jenny Peckham, čija se cijena kreće oko 2800 funti, a pogled s nje nikome nije bilo lako skrenuti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene