Svašta će se saznati

Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi jedva čekaju veliki intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey

Intervju princa Harryja i Meghan Markle koji su već snimili s legendarnom voditeljicom Oprom Winfrey, a koja im je ujedno i bliska prijateljica, svoju bi premijeru trebao doživjeti 7. ožujka, a već sada se o njemu ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Sigurno će požaliti!'' I stručnjaci se oglasili o intervjuu Meghan i Harryja, uglavnom ih nisu štedjeli: "Ovo je bila predstava od početka do kraja"

Harry i Meghan intervju su dogovorili i snimili bez znanja ostalih članova britanske kraljevske obitelji. Oni su za njega saznali iz medija kao i ostatak svijeta, a mnogi su ga već počeli uspoređivati s bombastičnim intervjuom pokojne princeze Diane za BBC koji je emitiran 1995. godine.

U intervjuu će navodno biti riječ o odnosu Harryja i Meghan, njihovu novom životu u Kaliforniji, ali i kraljici Elizabeti, prinčevima Williamu i Charlesu, vojvotkinji Kate Middletonu, princu Philipu i ostalim članovima kraljevske obitelji, što je podiglo veliku prašinu u Velikoj Britaniji.

Nekoliko sati ranije tamo će biti emitirano i kraljičino obraćanje javnosti kao poglavarice Commonwealtha, a tema će biti jedinstvo i prijateljstvo i njegova godišnjica, a samim time i jedinstvena poruka kako se treba nositi s kraljevskim dužnostima, čega su se vojvode od Sussexa odrekli. Mnogi komentiraju da je riječ o slučajnosti u terminu emitiranja, dok drugi smatraju kako je to jedna od posljednjih packi kraljice upućenih odbjeglom unuku.

Drugim riječima, sprema se prikaz dva potpuno različita svijeta, novog života Harryja i Meghan koji su toliko priželjkivali i onog koji su ostavili iza sebe u Velikoj Britaniji, a kakav će trag to ostaviti na njihovu budućnost, ali i svih ostalih, saznat ćemo vrlo skoro.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene